Αναρτήθηκε στις:09-12-17 14:29

Απάντηση της Ε.Φ.Ε.Ε.Α.Φ στην Όλγα Γεροβασίλη


Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις της Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη, που αναφέρθηκε σε «δόλιες ενέργειες» κάποιων λογιστών που ενημερώνουν λάθος για την υπαγωγή ή μη συμπολιτών μας στο Νόμο Κατσέλη – Σταθάκη, το Δ.Σ. του Συλλόγου μας ανακοινώνει ότι η σύνταξη και κατάθεση αιτήσεων υπαγωγής στον προαναφερόμενο Νόμο δεν είναι αντικείμενο εργασίας του κλάδου μας.

Παρά ταύτα όσοι συνάδελφοι μέλη του Συλλόγου μας πραγματοποιούν βοηθητικά εργασίες εξυπηρέτησης των πελατών τους για το σκοπό αυτό, οφείλουν, όπως και για όλα τα αντικείμενα της δραστηριότητάς μας, να δίνουν σαφείς και σωστές συμβουλές στους πελάτες χωρίς σκοπιμότητες.

Καλούμε λοιπόν την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, να διευκρινίσει ότι δεν αναφερόταν στο σύνολο του λογιστικού κλάδου της Άρτας αλλά σε μεμονωμένες περιπτώσεις και να καταγγείλει (εφόσον έχει στη διάθεσή της) στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας ονόματα λογιστών που με “δόλιες ενέργειες” δίνουν λανθασμένες συμβουλές στους συμπολίτες μας, ώστε εάν είναι μέλη της Ένωσής μας να μπορέσουμε να επιληφθούμε του θέματος.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Γεώργιος Θεοδόσης

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Εύδοξος Καραπέτσης

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Μαρία Κονταξή

ΤΑΜΙΑΣ Χρήστος Κωστούλας

ΜΕΛΟΣ Δημήτριος Βασιλάκης

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ