Αναρτήθηκε στις:07-12-16 14:57

Χριστουγεννιάτικο Bazaar από τον Ερυθρό Σταυρό


Την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια καταβάλλει το Τμήμα Άρτας του Ερυθρού Σταυρού για να μπορέσει, στις γιορτές που έρχονται, να δώσει τη μεγαλύτερη δυνατή βοήθεια σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη από στήριξη για να νιώσουν έστω και λίγη από τη χαρά των ημερών.

Γι΄αυτό παρακαλεί θερμά όσους συμπολίτες μας μπορούν να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια προσφέροντας χρήματα ή τρόφιμα από τα οποία περισσότερο αναγκαία είναι το λάδι και τα όσπρια.

Για τον ίδιο σκοπό το τριήμερο από την Πέμπτη έως το Σάββατο, 8 έως 10 Δεκεμβρίου, θα γίνει και φέτος μικρή Χριστουγεννιάτικη αγορά (Bazaar) στο ισόγειο του Επιμελητηρίου Άρτας όπου σε συμβολικές, πολύ χαμηλές τιμές, μπορεί κανείς να προμηθευτεί δώρα για τους αγαπημένους του για τις γιορτές, όλα δημιουργίες και προσφορές των Εθελοντών και φίλων του Ερυθρού Σταυρού, και παράλληλα να βοηθήσει ώστε ένα δώρο αγάπης να φθάσει σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Ας μην ξεχνάμε πως η βοήθεια σε συνανθρώπους μας που χρειάζονται τη βοήθειά μας είναι ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε και να νιώσουμε το νόημα αυτών των Άγιων ημερών που δεν είναι παρά η Αγάπη, η μεγαλύτερη αξία σ΄αυτή τη ζωή.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img