Νέο πλαίσιο για το κέντρο της Άρτας: Μπάρες, έλεγχος κυκλοφορίας και προστασία των πεζοδρόμων
Μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Αρταίων-Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για ανάπτυξη, έρευνα και πολιτισμό - Εγκρίθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ.
Μέτρα στήριξης ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για οικογένειες, συνταξιούχους, ενοικιαστές και οφειλέτες
Πολιτιστικός Σύλλογος Άρτας – Δεσποτάτο της Ηπείρου: Πλήθος κόσμου στο «Καγκελάρι» στην πλατεία Μπαλατσούκα
Θεσπρωτία: Ταυτοποιήθηκε ανήλικος για αναγραφή οπαδικών συνθημάτων σε δημόσια κτίρια και κάδους σκουπιδιών
Ιωάννινα: Οξεία μέθη σε ανήλικο – Διαπιστώθηκε και χρήση ναρκωτικών ουσιών
Σε χαλαρό και ανθρώπινο κλίμα συναντήθηκαν πριν λίγες μέρες, σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης αιρετά και μη στελέχη της παράταξης «Αρτινών Συνεργασία», με πρωτοβουλία του Χρήστου Τσιρογιάννη. Περίπου 20 άτομα έδωσαν το "παρών", με στόχο όχι την πολιτική ανάλυση αλλά την επανασύνδεση της ομάδας και την τόνωση του ηθικού.
Συζητήθηκαν ιδέες για πιο έντονη παρουσία στην κοινωνία και στα Δημοτικά Συμβούλια, για ανανέωση με νέα πρόσωπα, αλλά και για μια ευρύτερη συνάντηση όλων των υποψηφίων και φίλων της παράταξης τον Σεπτέμβριο, σε πιο γιορτινή ατμόσφαιρα. Το κλίμα ήταν ζεστό και οικογενειακό, όπως σχολίασαν συμμετέχοντες.
