Αναρτήθηκε στις:20-06-24 15:04

Ημερίδα γνωριμίας του Ομίλου Mitsis στην Κέρκυρα


Ο Όμιλος Mitsis, η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, ανακοινώνει τη διοργάνωση Ημερίδας Γνωριμίας με την τοπική κοινωνία της Κέρκυρας, με αφορμή την πρόσφατη απόκτηση του ιστορικού Messonghi Beach Hotelστην Ακτή Μεσογγής και την ανάληψη της διαχείρισης του Belvedere Hotelστις Μπενίτσες. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Messonghi Beach Hotel και όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα επενδυτικά σχέδια και τις δράσεις του Ομίλου καθώς και τις επαγγελματικές ευκαιρίες και προοπτικές που προσφέρει.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, διοικητικά στελέχη του Ομίλου θα παρουσιάσουν:

• Το επενδυτικό και αναπτυξιακό πλάνο του οργανισμού: Ενημερωθείτε για τα φιλόδοξα σχέδιά του για την ανάπτυξη των νέων μονάδων και την ενσωμάτωσή τους στην τοπική κοινωνία και οικονομία.

• Τα οφέλη της στρατηγικής του Ομίλου για την κοινωνία και το περιβάλλον της Κέρκυρας: Μάθετε πώς οι δράσεις του συμβάλλουν στη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος στο νησί.

• Το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης: Ανακαλύψτε τις πρωτοβουλίες του που προωθούν την κοινωνική ευημερία και ενισχύουν την τοπική κοινότητα.

• Τις ευκαιρίες επαγγελματικής σταδιοδρομίας: Ενημερωθείτε για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στα Κεντρικά Γραφεία στην Αθήνα και τα ξενοδοχεία του Ομίλου σε όλη την Ελλάδα, καθώς και πώς μπορείτε να γίνετε μέλος της ομάδας.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img