Αναρτήθηκε στις:17-06-24 17:01

Προβολή ταινίας από το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος στις Φυλακές Ιωαννίνων


Το ΚΕΘΕΑ Ήπειρος πραγματοποίησε για ακόμη μια χρονιά, δράση προβολής ταινίας στις 12 Ιουνίου 2024 στο Σωφρονιστικό Κατάστημα Ιωαννίνων. Η εκδήλωση αυτή αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία για τους κρατούμενους, προσφέροντας τους την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ταινία γεμάτη έμπνευση και θετικά μηνύματα. Η ταινία "Cool Runnings" αφηγείται την αληθινή ιστορία της πρώτης ομάδας από την Τζαμάικα που συμμετείχε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Μέσα από την προβολή, οι κρατούμενοι μπόρεσαν να ταυτιστούν με τα θέματα της επιμονής, της ομαδικότητας και της υπέρβασης των δυσκολιών, στοιχεία που αντικατοπτρίζουν και τις δικές τους προκλήσεις και προσπάθειες. Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί μέρος των συνεχών προσπαθειών του ΚΕΘΕΑ Ήπειρος για την προώθηση της κοινωνικής ένταξης και την ενδυνάμωση των κρατουμένων και των ευπαθών κοινωνικών ομάδων ευρύτερα.

To ΚΕΘΕΑ Ήπειρος ευχαριστεί θερμά το Σωφρονιστικό Κατάστημα Ιωαννίνων για τη συνεργασία και όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της δράσης.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img

img