Αναρτήθηκε στις:22-02-24 15:57

Αποτρόπαιο έγκλημα στο Νεοχώρι Άρτας - 30 αδέσποτα δηλητηριάστηκαν με φόλες


Ένα αποτρόπαιο έγκλημα έχει συγκλονίσει –κι όχι μόνο- το Νεοχώρι Άρτας, καθώς περίπου 30 αδέσποτα ζώα βρέθηκαν δηλητηριασμένα με φόλες. Οι δράστες, χωρίς κανένα ίχνος συνείδησης, φαίνεται να είχαν στήσει συντονισμένη επίθεση κατά των αθώων σκύλων, αφήνοντας πίσω τους ένα θλιβερό τοπίο με οσμή θανάτου και προκαλώντας την οργή σε όλη την τοπική κοινότητα.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Νικ. Σκουφά, Απόστολος Δήμος, καταδίκασε με σθένος αυτήν την απάνθρωπη ενέργεια και εξέφρασε την αποφασιστικότητά του να δράσει ενεργά για να εξασφαλίσει ότι οι ένοχοι δεν θα ξεφύγουν ατιμώρητοι. Συγκεκριμένα σε ανάρτησή του ανέφερε:

«Ένα αποτρόπαιο έγκλημα συντελείται τις τελευταίες μέρες στον δήμο μας. Άνθρωποι ανελέητοι, δολοφόνοι αθώων ψυχών, εγκληματούν με την ψευδαίσθηση ότι θα αποφύγουν την δικαιοσύνη. Μεγάλος αριθμός αδέσποτων σκυλιών βρίσκει μαρτυρικό θάνατο από φόλες "αγνώστων". Σύσσωμη η δημοτική αρχή Νικολάου Σκουφά καταδικάζει τις σκληρές αυτές πράξεις ωμής βίας.

Ο δήμαρχος μας Κώστας Παπασιώζος δεν πρόκειται να αρκεστεί στις δηλώσεις οδύνης. Θα πράξει τα μέγιστα οι δράστες να μην μείνουν ατιμώρητοι! Να είναι βέβαιοι οι δειλοί εγκληματίες, ότι αυτό το έγκλημα που προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και δυσφημίζει τον τόπο μας δεν θα μείνει ατιμώρητο. Ο πέλεκυς της δικαιοσύνης θα πέσει βαρύς πάνω στους μικρόψυχους που εκτονώνουν τα βάρβαρα ένστικτά τους στα ανυπεράσπιστα ζωάκια. Δεν είναι εργαλεία τα ζώα, ούτε μηχανές διασκέδασης. Είναι οι σύντροφοί μας, που μας αγαπούν και μας εξανθρωπίζουν και που οφείλουμε να προστατεύουμε. Δυστυχώς αποτύχαμε οικτρά ως κοινωνία. Θλίψη και οργή μόνο...».

Εμείς, από την πλευρά μας, απλά να υπενθυμίσουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι οι φόλες δεν είναι απλά εργαλεία. Είναι ένας χειρισμός θανάτου, μια ενέργεια που αποτελεί πράξη τρομοκρατίας κατά των αθώων και ανυπεράσπιστων ψυχών.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣimg