Αναρτήθηκε στις:30-11-23 14:56

Δημοτικό Σχολείο Κωστακιών: Ευχαριστήρια επιστολή προς την εταιρεία παραγωγής τροφίμων «ΚΕΦΗΣ ΑΕ»


«Με την παρούσα επιστολή η Διεύθυνση του 8/θ Δημοτικού Σχολείου Κωστακιών Άρτας, εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων και των μαθητών/τριών του σχολείου, επιθυμεί να εκφράσει προς την εταιρεία παραγωγής τροφίμων «ΚΕΦΗΣ ΑΕ» και ιδιαίτερα προς τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ.κ. Νικόλαο Κέφη και Παντελή Κέφη, τις ευχαριστίες της για τη δωρεά ενός (1) αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή SMART SAVER SM2-B1002 στο σχολείο μας. Η άμεση ευαισθητοποίηση της εταιρείας «ΚΕΦΗΣ ΑΕ», όπως εκφράστηκε μέσω της ευγενικής της προσφοράς, αποτελεί έμπρακτη απόδειξη κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης.

Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του ΔΣ Κωστακιών Άρτας και τον Πρόεδρό του κ. Φλώρο Λάμπρο για την αγαστή συνεργασία και τη συνδρομή στην ενίσχυση του αισθήματος ασφάλειας των μαθητών/τριών και του προσωπικού του σχολείου μας.

Τέτοιου είδους ενέργειες, οι οποίες αποδεικνύουν με τον πιο εμφατικό τρόπο πως με ομαδικό πνεύμα και αίσθημα αλτρουισμού μπορούν να επιτευχθούν πολλά προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας, πρέπει να αναδεικνύονται και να αποτελούν παραδείγματα προς μίμηση».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

img