Αναρτήθηκε στις:07-04-21 17:26

Τζ. Ταπραντζή: «Η λαϊκή αγορά Άρτας θέλει τη στήριξή μας»


Η «Δημοτική Αναγέννηση» συμμετείχε σήμερα στην απεργιακή κινητοποίηση των παραγωγών της λαϊκής δημοτικής αγοράς Άρτας, με την επικεφαλής της παράταξης Τζένη Ταπραντζή Κοίλια, τους δημοτικούς συμβούλους Σωτήρη Βασιλάκη, Χρήστο Γιώτη και τους συμβούλους του τοπικού Άρτας Δημήτρη Σειλαμτζόγλου και Τόμυ Νούτσο, διεκδικώντας καλύτερες συνθήκες για τους παραγωγούς, τους πωλητές και τους καταναλωτές.

Σε σχετική ανακοίνωση η επικεφαλής της παράταξης, Τζένη Ταπραντζή, αναφέρει:

«Αν και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο οι θέσεις των παραγωγών δεν έγιναν αποδεκτές από τη διοίκηση του Δήμου και από το δήμαρχο κ.Τσιρογιάννη (ημερήσια αποζημίωση, ημέρες ξένων παραγωγών συμμετοχής στη λαϊκή), εμείς θα ξαναθέσουμε το θέμα στο Δ.Σ και θα διεκδικήσουμε ξανά τις προτάσεις πωλητών της Λαϊκής Αγοράς.

Δηλώσαμε ότι είμαστε δίπλα στους βιοπαλαιστές του πρωτογενή τομέα του Δήμου μας που αγωνίζονται για την επιβίωση τους.

Ζητάμε να μειωθούν άμεσα τα τέλη χρήσης τουλάχιστον 30%,να γίνουν ρυθμίσεις για προηγούμενα χρέη με τις ανάλογες εκπτώσεις, οι ημέρες των επισκεπτών παραγωγών να μην είναι παραπάνω από 2 μέρες ανά εβδομάδα.

Η λαϊκή αγορά της πόλης μας θέλει τη στήριξή μας, με δράσεις και έργα, και εμείς ως παράταξη στο Δ.Σ είμαστε δίπλα τους, δίπλα στους ανθρώπους του αγροτικού κόσμου που παλεύουν καθημερινά με αντίξοες συνθήκες για την επιβίωση τους.

Υ.Γ. Καταδικάζουμε την ενέργεια του Δημάρχου κ. Τσιρογιάννη που στη σημερινή διαμαρτυρία των παραγωγών στο Δημαρχείο, όπου κατέθεσαν τα αιτήματά τους, δεν έδειξε την ανάλογη ευαισθησία να τα παραλάβει ο ίδιος, ως όφειλε, αλλά ούτε καν να δώσει ένα αλληλέγγυο χαιρετισμό».
img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ