Αναρτήθηκε στις:01-04-21 14:18

ΕΕΣ: Βοήθεια σε συμπολίτες μας ενόψει Πάσχα


Βοήθεια, κι αυτό το Πάσχα θα προσφέρει το Τμήμα Άρτας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε συμπολίτες μας που για διάφορους λόγους την έχουν ανάγκη. Το Τμήμα απευθύνει παράκληση, σε όσους έχουν την δυνατότητα, να προσφέρουν τρόφιμα καθώς και χρήματα με τα οποία μπορεί να αγορασθεί ότι είναι απαραίτητο. Σε σχετική ανακοίνωση το Τμήμα Άρτας αναφέρει:

«Αγαπητοί μας φίλοι συμπολίτες,

Όπως γνωρίζετε ο Ερυθρός Σταυρός κάθε χρόνο τις ημέρες του Πάσχα, με τη δική σας συμπαράσταση και βοήθεια, οργανώνει μια προσπάθεια βοήθειας των συμπολιτών μας που για διάφορους λόγους την έχουν ανάγκη.

Γνωρίζετε επίσης ότι φέτος οι ανάγκες αυτές είναι και περισσότερες και μεγαλύτερες.

Το Τμήμα μας πιστό στην αποστολή του, και με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις που επιβάλλουν οι περιστάσεις, οργανώνει και πάλι αυτή την προσπάθεια και απευθύνει την παράκληση όσοι έχετε τη δυνατότητα και θέλετε να συμβάλετε μπορείτε να προσφέρετε τρόφιμα, που να μην χρειάζονται ψυγείο (λάδι, όσπρια, γάλα, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι κ.τ.λ.) καθώς και χρήματα με τα οποία μπορεί να αγορασθεί ότι είναι απαραίτητο.

Αφού ευχηθούμε σε όλους σας ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία και το συντομότερο δυνατό απαλλαγή όλης της κοινωνίας μας από το μεγάλο κακό της πανδημίας περιμένουμε την οποία βοήθειά σας στα γραφεία του Τμήματός μας, οδός Ν. Πλαστήρα 29, πίσω από την Αγ. Θεοδώρα και απέναντι από την είσοδο του 3ου Γυμνασίου – Λυκείου, το συντομότερο και αργότερο μέχρι την Τρίτη 20/4/21 και είμαστε στη διάθεσή σας για κάθε πληροφορία στο τηλέφωνο 2681021637 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες».
img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ