Αναρτήθηκε στις:13-10-20 16:21

Λαϊκή Συσπείρωση Άρτας: Είστε εκτός τόπου και χρόνου!


Σε ανακοίνωσή της η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» Άρτας, αναφέρει: «Οι πρόσφατες εξελίξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας μας αφήνουν παγερά αδιάφορους όπως φανταζόμαστε και το σύνολο του λαού της Άρτας που έχει σίγουρα πολύ πιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί!

Όπως τους όρους που ανοίγουν τα σχολεία, τις ελλείψεις σε καθαρίστριες και καθηγητές, την ελλιπή κτιριακή υποδομή που οδηγεί τους μαθητές να στοιβάζονται ανά 25 σε ακατάλληλες αίθουσες κόντρα στα υγειονομικά πρωτόκολλα και σε κάθε λογική.

Σε μια περίοδο που η κυβέρνηση αξιοποιεί την πανδημία για να επιβάλλει έναν σύγχρονο εργασιακό μεσαίωνα. Που από το πρώτο κύμα της πανδημίας μέχρι το δεύτερο δεν έκανε απολύτως τίποτα για να προστατέψει την υγεία του λαού, αφήνοντας τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας υποστελεχωμένα, χωρίς ΜΕΘ, γιατρούς, τεστ, θεωρούμε ότι είναι τουλάχιστον υποκριτικό να ασχολούμαστε στο Δημοτικό Συμβούλιο με τα «πήγαινε-έλα» των δημοτικών συμβούλων.

Σε μια περίοδο που οι απολύσεις πληθαίνουν, η ανεργία τσακίζει κόκκαλα, πολλά μικρομάγαζα ετοιμάζονται για κλείσιμο, η αγροτική παραγωγή της περιοχής καταστρέφεται φέρνοντας σε απόγνωση τους μικρομεσαίους αγρότες, το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει να ασχολείται με τα άγχη και τις αγωνίες του λαού της Άρτας.

Σε αυτήν την κατεύθυνση λειτουργούμε εμείς, γι’ αυτό και θεωρούμε εκτός τόπου και χρόνου τη συγκεκριμένη αντιπαράθεση και γι’ αυτό δεν σκοπεύουμε να πάρουμε μέρος στα μικροπολιτικά παιχνίδια και στην όποια συνδιαλλαγή για τις καρέκλες γίνεται στο Δημοτικό Συμβούλιο».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ