Αναρτήθηκε στις:24-09-20 10:51

Δράση ενημέρωσης στο Μουσικό Σχολείο για τα μέτρα πρόληψης ενάντια στον covid-19


Την Τετάρτη στις 23 Σεπτεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στο Μουσικό Σχολείο Άρτας δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, σχετικά με τη λήψη μέτρων πρόληψης ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού.

Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κατά τη λειτουργία της τοπικής ομάδας υγείας 1ης Τ.ΟΜ.Υ Άρτας και με αφορμή την εμφάνιση και εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2.


Στόχος της συγκεκριμένης δράσης ήταν να μάθουν οι μαθητές το σωστό τρόπο να πλένουν τα χέρια τους, τη χρήση αντισηπτικού διαλύματος και τη σωστή εφαρμογή και χρήση της μάσκας, εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν παγκοσμίως, ώστε να μειωθεί η διασπορά παθογόνων οργανισμών.


Η σχολική κοινότητα του Μουσικού Σχολείου Άρτας ευχαριστεί το υγειονομικό προσωπικό της 1ης Τ.ΟΜ.Υ Άρτας και τον συντονιστή της παιδίατρο κ. Μιχαήλ Χαραλάμπη για την υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.

Επίσης, ευχαριστεί την νοσηλεύτρια κα Ερασμία Φασιά για την αναλυτική ενημέρωση που πραγματοποίησε σε όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του σχολείου.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ