Αναρτήθηκε στις:15-09-20 16:50

Π. Μίγδος: Έντονη δυσαρέσκεια για τα προβλήματα ηλεκτροδότησης


Με τρία έγγραφα που χαρακτηρίζονται από έντονη δυσαρέσκεια και απογοήτευση ο Δήμαρχος του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, Περικλής Μίγδος, ζητάει να δοθεί τέλος στην ταλαιπωρία δεκάδων χωριών και χιλιάδων δημοτών από τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στο Δήμο. Συγκεκριμένα, ο κ. Μίγδος αναφέρει τα κάτωθι:

- Είναι αδιανόητο το 2020 μια αποκατάσταση βλάβης ηλεκτροδότησης να διαρκεί 10 και πλέον ώρες και να χρειάζεται δίωρες και τρίωρες διακοπές την επόμενη μέρα για να δοθεί λύση.

- Είναι απαράδεκτο τα συνεργεία καθαρισμού έστω και αυτά που υπάρχουν να πετάνε τα κομμένα κλαδιά σε ρέματα χαντάκια.

- Όλο το ορεινό δίκτυο ηλεκτροδότησης παρουσιάζει φαινόμενα εγκατάλειψης και οι περισσότερες κολώνες είναι πηγή κινδύνου.

- Είναι ανεπίτρεπτο, επίσης, να υπάρχει πολύωρη αναμονή ενημέρωσης για βλάβες στα τηλέφωνα βλαβών (έστω για υπηρεσίες όπως του Κέντρου Υγείας, των Δήμων κτλ έπρεπε να υπάρχει ειδική μέριμνα).

- Η απόλυτη απογοήτευση και για τις επεκτάσεις φωτισμού τις οποίες ο Δήμος μας έχει εγκρίνει εδώ και (3) τρία χρόνια σε οικίες αναπήρων, Κτηνοτροφικών μονάδων, αγροτικών και μελλισοκομικών εγκαταστάσεων καθώς και επεκτάσεις Δημοτικού φωτισμού σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες.

- Μοναδική εξαίρεση σε όλα τα παραπάνω η ευγένεια, η προθυμία και η καλή διάθεση για να εξυπηρετηθούμε από το προσωπικό με το οποίο ερχόμαστε σε επικοινωνία και από τους ανθρώπους που έρχονται για την αποκατάσταση των βλαβών.

- Εύλογο ερώτημα μετά από όλα αυτά, τις ζημιές και την ταλαιπωρία των δημοτών μας ποιος συμμερίζεται και πως θα αποζημιωθούν;

- Κύριοι αναλογιστείτε τις ευθύνες σας.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ