Αναρτήθηκε στις:04-08-20 12:12

Επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Σ.Κ.Π. - Νέες θεραπείες και κοροναϊός»


Την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 στα Ιωάννινα, στο Ξενοδοχείο «The Lake» στις 7:00 το απόγευμα, η Ένωση Φίλων και Πασχόντων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Β.Δ. Ελλάδας, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία σε εξωτερικό χώρο, τηρουμένων των δεδομένων ασφαλείας, Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα «Σ.Κ.Π. - Νέες Θεραπείες και κοροναϊός».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, εκπρόσωποι της Μητρόπολης Ιωαννίνων ο αρχιμανδρίτης Πατήρ Ιωήλ, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ο Κοσμήτωρ της Σχολής Επιστημών Υγείας κος Γεωργίου Ιωάννης, της Περιφέρειας Ηπείρου η αντιπεριφερειάρχης, Αγνή Νάκου και η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος κα Μητροκώστα Γιούλα, του Δήμου Ιωαννιτών ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΑΜΚΕ «ΜΕΡΙΜΝΑ» κος Τσίμαρης Ιωάννης, η δημοτική σύμβουλος κα Μαρκούλα Σοφία και η Διευθύντρια των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιωαννιτών και Γ. Διευθύντρια της ΑΜΚΕ «ΜΕΡΙΜΝΑ» κα Ζηκίδου - Ντάση Καλλιρρόη, δηλώνοντας ότι στηρίζουν τις προσπάθειες της Ένωσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η κα Σοφία Μαρκούλα, Επιμελήτρια της Νευρολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Ι., Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, παρουσίασε στην ομιλία της τις Νεώτερες Εξελίξεις στην Πολλαπλή Σκλήρυνση.

Ο κος Ιωάννης Τσίμαρης, Επιμελητής Ουρολογικής Κλινικής Γ.Ν.Ι. «Γ. Χατζηκώστα», μίλησε για τις Διαταραχές της Ούρησης στην Π.Σ.

Τέλος, η Dr. Βασιλική Κωσταδήμα, Διευθύντρια Νευρολογίας Ε.Σ.Υ., Νευρολογική Κλινική Π.Γ.Ν.Ι., ανέπτυξε το επίκαιρο θέμα της Πολλαπλής Σκλήρυνσης σε σχέση με τον Κοροναϊό (Covid-19).

H Ένωση ευχαριστεί θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στηρίζοντας έτσι τις προσπάθειές της και ιδιαίτερα τους γιατρούς για τη συνεχή τους υποστήριξη προς όλους.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ