Αναρτήθηκε στις:30-07-20 17:27

Ήπειρος: Έργα 53 εκατ. εντάσσονται στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»


Την ένταξη στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» 32 έργων, προϋπολογισμού περίπου 53 εκατ. ευρώ, στην Ήπειρο, τα οποία στερούνταν επαρκούς χρηματοδότησης από το προηγούμενο πρόγραμμα, ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος στους δήμους της περιφέρειας Ηπείρου.

Πριν από την παρουσίαση του προγράμματος, ο κ. Θεοδωρικάκος επισκέφθηκε τον δήμαρχο Ζίτσας, Μιχάλη Πλιάκο και συζήτησε μαζί του τα προβλήματα και τις αναπτυξιακές προοπτικές του Δήμου.

«Στόχος της κυβέρνησης», είπε ο υπουργός Εσωτερικών, «είναι να μη μείνει καμία γωνία ελληνικής γης που να μην ωφεληθεί από την υλοποίηση του προγράμματος "Αντώνης Τρίτσης"».

Αναφερόμενος στα μέτρα ασφαλείας για την πανδημία, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός και κάλεσε τους εργαζόμενους σε κλειστούς χώρους να φοράνε μάσκες και να τηρούν με ευλαβική συνέπεια και πειθαρχία τα μέτρα. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση υπενθύμισε ότι σύντομα θα αλλάξει ο εκλογικός νόμος για την Αυτοδιοίκηση και τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν θα άφηνε ποτέ τους Δήμους να καταρρεύσουν από την εφαρμογή της απλής αναλογικής, διότι έτσι θα κατέρρεαν οι τοπικές κοινωνίες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ
img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ