Αναρτήθηκε στις:29-06-20 10:57

O Γιώργος Κακαριάρης αναπληρωτής πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας


O συμπατριώτης μας Γιώργος Κακαριάρης στο πρόσφατο συνέδριο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας κατέλαβε τη θέση του Αναπληρωτή Προέδρου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε μία εκλογική διαδικασία όπου 120.000 εργαζόμενοι, μέσω των 1.680 συνέδρων που εξέλεξαν, ψήφισαν για τη νέα διοίκηση του μεγαλύτερου Εργατικού Κέντρου της χώρας. Ο Γιώργος Κακαριάρης ηγήθηκε της συνδικαλιστικής παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΑ, η οποία είχε άνοδο από το προηγούμενο συνέδριο του 2016 της τάξης του +25%.

«Η παρουσία του στα συνδικαλιστικά δρώμενα της χώρας είναι πολυετής, έχοντας πάντα ενωτικό λόγο, με σπουδαίες δράσεις και πρωτοβουλίες. Όλοι, ανεξαρτήτως παρατάξεως, έχουν να πουν έναν καλό λόγο για τον συνάδελφο, πράγμα που δυστυχώς όλο και λιγοστεύει στις μέρες μας. Η ενασχόλησή του με τα πολιτιστικά του τόπου του, αλλά κυρίως η υπερβολική του αγάπη για τον τόπο καταγωγής του, το ιστορικό Πέτα Άρτας, έχει κάνει όλους εμάς να γνωρίζουμε την περιοχή και να έχουμε παρακολουθήσει τις σπουδαίες εκδηλώσεις που διοργανώνει στην Αθήνα ως πρόεδρος της Αδελφότητας Πέτα Άρτας. Είναι τιμή για έναν τόπο να έχει τέτοιους ανθρώπους που προσφέρουν στην κοινωνία μέσω του πολιτισμού, της αλληλεγγύης, της προάσπισης εργασιακών δικαιωμάτων», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η παράταξη ΕΝΟΤΗΤΑ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΑ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΚΑΡΙΑΡΗ


Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1970 από γονείς καταγόμενους από το ΠΕΤΑ ΑΡΤΑΣ.

Τελείωσε το λύκειο στο ΤΕΛ Άρτας το 1988.

Διετέλεσε πρόεδρος 15μελούς του ΤΕΛ Άρτας.

Εργάζεται στο χώρο του φαρμάκου από το 1989, αρχικά στην εταιρεία ΜΠΑΚΑΚΟΣ, όπου διετέλεσε πρόεδρος σωματείου για 16 χρόνια και τώρα στο Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας & Τεχνολογίας ΙΦΕΤ ΑΕ, οργανισμός που είχε την προμήθεια και διαχείριση όλων των υλικών και φαρμάκων για την πανδημία, Πρόεδρος του σωματείου και εκπρόσωπος εργαζομένων στη διοίκηση.

Αντιπρόεδρος Ομοσπονδίας Φαρμάκου Ελλάδας.

Μέλος του Δ.Σ. του επικουρικού ταμείου Φαρμάκου.

Εκλέγεται στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας από το 2008.

Μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ την περίοδο 2010-2013.

Πρόεδρος της Αδελφότητας Πέτα Άρτας από το 2004 έως σήμερα.

Ιδρυτής της παράταξης ΕΝΟΤΗΤΑ – ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΕΚΑ το 2013 και επικεφαλής της τώρα.

Είναι παντρεμένος με την Πετανίτισσα Κων/να Σερβετά και έχει 2 γιους 17 & 15 ετών.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ