Αναρτήθηκε στις:25-06-20 14:04

Συναυλία στο κέντρο της Άρτας από το Μουσικό Σχολείο


Την Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020, στις 09.00 το βράδυ, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, στις 21 Ιουνίου, το Μουσικό Σχολείο Άρτας μοιράστηκε συμβολικά αυτή τη γιορτή στο κέντρο της πόλης, στην πλατεία Αγίου Δημητρίου, με μια μικρή συναυλία με τη συμμετοχή ενός μουσικού συνόλου καθηγητών και ενός μουσικού συνόλου μαθητριών.

Με τη συγκεκριμένη διοργάνωση, παρά τις διαφορετικές συνθήκες που επικρατούν φέτος λόγω της πανδημίας και τηρώντας τους κανονισμούς του ΕΟΔΥ για την προστασία από την εξάπλωση του κορoναϊού, το Σχολείο συνέβαλε στην ανάδειξη της Ημέρας της Μουσικής και τη διάδοση του πολιτισμού, προσφέροντας μια νότα αισιοδοξίας μέσα από την τέχνη της μουσικής.

Το ΜΣΑ ευχαριστεί και συγχαίρει για τη συμμετοχή τους, τις μαθήτριες του σχολείου Βάγια Καρακώστα, Ελένη Παππά, Δήμητρα Πάνου και Κατερίνα Ζήση, τις καθηγήτριες Τζένη Χαντζηδήμου και Χριστίνα Πάνου και τον καθηγητή Νίκο Λαβασά. Επίσης, ευχαριστεί το Δήμο Αρταίων για την ηχητική κάλυψη και τους συμπολίτες που τίμησαν το σχολείο με το χειροκρότημά τους.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    img