Αναρτήθηκε στις:23-06-20 18:17

Συνάντηση Μίγδου-Γεροβασίλη για θέματα που αφορούν το Δήμο


Σε πολύ καλό κλίμα και με ιδιαίτερη χαρά ο δήμαρχος Γ. Καραϊσκάκη κ. Περικλής Μίγδος υποδέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο (Άνω Καλεντίνη) την βουλευτή και πρώην υπουργό κα Όλγα Γεροβασίλη.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν τον Δήμο Γεωργίου Καραϊσκάκη: έλλειψη προσωπικού, διαχείριση απορριμμάτων, οδικούς άξονες, δίκτυα ύδρευσης και γενικότερα θέματα υποδομών του Δήμου και συνθηκών διαβίωσης των δημοτών.

Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον της κα Γεροβασίλη για τα έργα μεγάλης σημασίας που εκτελούνται στα διοικητικά όρια του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, τόσο από τον Δήμο όσο και από την Περιφέρεια Ηπείρου και για τα οποία τα τελευταία χρόνια μέσα από την πλήρη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων έχουν επιτευχθεί σημαντικές εντάξεις με την συνεισφορά της να είναι καταλυτική.

Η Γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε ακόμη για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων, την παρουσία του Αστυνομικού Τμήματος καθώς και για θέματα υγειονομικής περίθαλψης των δημοτών από τα αγροτικά ιατρεία και το Κέντρο Υγείας.

Έχοντας άριστη γνώση των περισσότερων λόγω του συνεχούς ενδιαφέροντός της για την περιοχή αλλά και λόγω της Αυτοδιοικητικής της διαδρομής και της θητείας της στο υπουργείο, η βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε συνοδοιπόρος στις διεκδικήσεις και πάντα στη διάθεσή του Δήμου για στήριξη κάθε δίκαιου αιτήματος.

Ο Δήμος Γ. Καραϊσκάκη εκφράζει τις ευχαριστίες του για την πραγματικά εξαιρετική συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια και για τα απτά αποτελέσματα προς όφελος του ορεινού Δήμου.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ