Αναρτήθηκε στις:06-04-20 15:12

Εκτεταμένες απολυμάνσεις σε δημόσιους χώρους από το Δήμο Πρέβεζας


Δράσεις ψυχολογικής υποστήριξης και ενημέρωσης σε ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες


Έχοντας ολοκληρώσει τις απολυμάνσεις σε δημοτικά κτίρια, σχολικές μονάδες,αθλητικούς και λοιπούς χώρους ο Δήμος Πρέβεζας ξεκίνησε σήμερα αντίστοιχη διαδικασία σε κοινόχρηστους χώρους, δηλαδή πάρκα, πλατείες και οδούς. Οι απολυμάνσεις πραγματοποιούνται με την πολύτιμη βοήθεια της Λ.Ε.Κ (Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων) Πρέβεζας η οποία και διέθεσε για το σκοπό αυτό όχημα από τον εξοπλισμό της. Όπως είχε προαναγγείλει ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος στα μέτρα που έχει λάβει η Δημοτική Αρχή και τα οποία διευρύνονται ανάλογα με τις ανάγκες που προκύπτουν, περιλαμβάνονται εκτεταμένες απολυμάνσεις προκειμένου οι ελάχιστες επιβεβλημένες μετακινήσεις των πολιτών να γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Επίσης, ο Δήμος Πρέβεζας συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια περιορισμού της διάδοσης του κορoναϊού τοποθέτησε ειδικά προστατευτικά γυάλινα διαχωριστικά στο ΚΕΠ Πρέβεζας έτσι ώστε οι συναλλαγές των υπαλλήλων με το κοινό να γίνονται με μεγαλύτερη προστασία. Την ίδια στιγμή αξιοποιώντας το επιστημονικό προσωπικό των Δομών του Κέντρου Κοινότητας και του Κέντρου Συμβουλευτικής, ο Δήμος Πρέβεζας δίνει τη δυνατότητα ψυχολογικής υποστήριξης και ενημέρωσης για θέματα που αφορούν την πανδημία του κορoναϊού.

Τα τηλέφωνα στα οποία μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες από Δευτέρα έως και Παρασκευή και ώρες 10:00 πμ έως 13:00 μμ, είναι -για το Κέντρο Κοινότητας: 2682089003 (κα Λίτα Μουτογεώργου) και -για το Κέντρο Συμβουλευτικής: 2682024444 (κα Σταυρούλα Πουλιάνου).img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ