Αναρτήθηκε στις:13-02-20 13:37

Καθολική αναγνώριση για τη Λέσχη Μοντελιστών Άρτας


«Τελικά όταν βάζεις μεράκι και αγάπη σε ότι κάνεις έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχεις κάτι όμορφο... Όταν όμως συμμετέχουν και σε στηρίζουν φίλοι μοντελιστές από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό το σίγουρο είναι ότι αυτό το κάτι, θα στεφθεί με επιτυχία», αναφέρει σε ανακοίνωσή της το ΔΣ της Λέσχης Μοντελιστών Άρτας, σχετικά με την εκδήλωση, 2nd Arta Scale Model Show, η οποία πραγματοποιήθηκε το διάστημα από 31 Ιανουαρίου έως 2 Φεβρουαρίου 2020 στην Άρτα.

Και συνεχίζει: «Το 2ο Scale Model Show, όχι μόνο στέφθηκε με επιτυχία και ζέστανε τις καρδιές μας, χάρη στις κοινές αξίες και την προσπάθεια όλων μας αλλά ανέβασε τον πήχη για πολλά όμορφα, τα οποία έπονται στο προσεχές μέλλον! Με σύμμαχο τον καλό καιρό που επικράτησε όλο το τριήμερο, 188 συμμετέχοντες, προερχόμενοι από την Ελλάδα και 9 χώρες του εξωτερικού, εκπρόσωποι συλλόγων και μη, κατέκλυσαν την πόλη μας το περασμένο Σαββατοκύριακο, στα πλαίσια της δεύτερης διεθνούς έκθεσης μοντελισμού που διοργανώθηκε στην Άρτα. Οι δύο αίθουσες του Επιμελητηρίου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Μακρυγιάννης γέμισαν από τα 500 περίπου εκθέματα που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό. Η Λέσχη Μοντελιστών Άρτας πέτυχε στην δεύτερη μόλις χρονιά να κερδίσει την καθολική αναγνώριση όλων των συμμετεχόντων και πλέον στόχος για τα επόμενα χρόνια είναι η αύξηση των διεθνών συμμετοχών. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τις 5 Φεβρουαρίου του 2021 και το ARTA 3rd Scale Model Show».

Κλείνοντας, την ανακοίνωσή της, η Λέσχη Μοντελιστών Άρτας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους το ARTA 2nd Scale Model Show, τους κριτές του διαγωνισμού για το αψεγάδιαστο έργο τους, τον Alexandre Cortina Bonastre, έναν από τους μεγαλύτερους μοντελιστές παγκοσμίως που αποδέχθηκε την πρόσκληση και βρέθηκε στην Άρτα, τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, τον Δήμο Αρταίων, τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Άρτας για την ανταπόκριση τους στην συνδιοργάνωση της όλης εκδήλωσης, τις επιχειρήσεις της πόλης που στήριξαν με το δικό τους τρόπο την προσπάθεια του συλλόγου και χωρίς την βοήθεια τους δεν θα ήταν δυνατό να πραγματοποιηθεί σε αυτό το επίπεδο και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρυγιάννη για την παραχώρηση της αίθουσας.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ