Αναρτήθηκε στις:10-02-20 13:41

Την Βασιλόπιτα του πολιτικού του γραφείου έκοψε o Γιώργος Στύλιος


Την Βασιλόπιτα του πολιτικού του γραφείου έκοψε την Κυριακή το απόγευμα στο καφέ Capital ο βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Στύλιος. Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Στύλιος αναφέρθηκε στα εξής:

«Κόψαμε τη Βασιλόπιτα του πολιτικού μου γραφείου μαζί με πολλούς φίλους και στελέχη. Σας ευχαριστώ θερμά για τη μεγάλη συμμετοχή και τη ζεστή ατμόσφαιρα στην πρώτη μας δημόσια ανοιχτή συνάντηση μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, στις οποίες η παράταξή μας αναδείχτηκε αυτοδύναμη κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός της χώρας.

Στην τοποθέτησή μου αναφέρθηκα στο έργο της κυβέρνησης μας, που περιλαμβάνει τη μείωση της φορολογίας, τη στήριξη των αδυνάτων και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων.


Αναφέρθηκα στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στις διμερείς σχέσεις με τη γείτονα χώρα, το προσφυγικό μεταναστευτικό και τις συνέπειες του. Τέλος περιέγραψα τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους εργάζομαι για την προκοπή του τόπου μας.

Δεσμεύτηκα να αφουγκράζομαι τα προβλήματα, να τα μεταφέρω στην κυβέρνηση και να μεριμνώ για την επίλυση τους. Επανέλαβα το προεκλογικό μου σύνθημα «Ζούμε μαζί, αγωνιζόμαστε μαζί».

Εύχομαι το 2020 να έχουμε όλοι υγεία και χαρές με οικογενειακή και επαγγελματική ευημερία!».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ