Αναρτήθηκε στις:11-12-19 15:14

Το ΚΑΠΗ Δήμου Αρταίων στην Κιβωτό του Κόσμου–Ηπείρου


Με την επίσκεψη στην Κιβωτό του Κόσμου –Ηπείρου, στην Πωγωνιανή, το Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Αρταίων έστειλε το δικό του μήνυμα αγάπης, προσφοράς και αλληλεγγύης προσφέροντας στα παιδιά της Κιβωτού τρόφιμα, γλυκά, είδη πρώτης ανάγκης, χειροποίητες κατασκευές φτιαγμένες από τα μέλη του Κ.Α.Π.Η. για τις Αγίες μέρες που έρχονται.

Στα μέλη του ΚΑΠΗ έγινε ξενάγηση από εργαζομένους και εθελοντές της Κιβωτού στους περισσότερους χώρους της δομής και ενημερώθηκαν για το σπουδαίο έργο που πραγματοποιείται εκεί. Ανέφεραν ότι η «Κιβωτός» δραστηριοποιείται και απευθύνεται, πρωτίστως, στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, άλλα χωρίς οικογένεια και άλλα από μονογονεϊκές οικογένειες και τα οποία βιώνουν δύσκολες συνθήκες όπως παραμέληση, εγκατάλειψη, έλλειψη ιατρικής φροντίδας. Βασική φιλοσοφία της Κιβωτού είναι να δημιουργήσει μια ζεστή οικογένεια που θα αγκαλιάζει με στοργή όλα τα παιδιά που ζουν μέσα σε αυτή.

Στο τέλος της επίσκεψής τα μέλη του ΚΑΠΗ προσκάλεσαν τα μέλη και τα παιδιά της Κιβωτού, στην πόλη μας και η πρόσκληση τους έγινε αποδεκτή με μεγάλη χαρά.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ









img