Αναρτήθηκε στις:09-12-19 13:20

Νέος πρόεδρος ΝΟΔΕ Άρτας ο Νίκος Σπύρου


Με την με αριθμό 1925/6-12-2019 απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού κ. Στυλιανού Κονταδάκη, ο κ. Νικόλαος Σπύρου ορίστηκε νέος πρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ν.Δ. Άρτας μέχρι τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος από 10-11-2019 προέδρου κ. Δημητρίου Σκανδάλη.

Της απόφασης του κ. Γραμματέα Οργανωτικού, είχε προηγηθεί η από 5-12-2019 συνεδρίαση της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Άρτας κατά την οποία συζητήθηκαν η αντικατάσταση του παραιτηθέντος προέδρου, οι νέες προοπτικές της οργάνωσης καθώς και πρόταση αλλαγής του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης.

Ο απερχόμενος πρόεδρος κ. Δημήτριος Σκανδάλης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η θητεία μου στην θέση του προέδρου της Οργάνωσης και η συνεργασία μου με όλα τα μέλη και τα στελέχη της παράταξης, τοπικά, περιφερειακά και κεντρικά ειλικρινά αποτέλεσε εμπειρία ζωής για μένα και γι΄ αυτό τους ευχαριστώ όλους. Παραμένω μέλος της παράταξης αποδεχόμενος τις αξίες και τις ιδέες της, αφού αποτελούν και δικές μου πεποιθήσεις. Παραδίδω την μεγαλύτερη σε αριθμό ενεργών μελών (περίπου 3800 μέλη) πολιτική Οργάνωση του νομού μας, σε νέα γραφεία, με νέο εξοπλισμό, οικονομικά τακτοποιημένη, με αποθεματικό σε τραπεζικό λογαριασμό όψεως και σχεδιασμό μελλοντικών δράσεων στον μέχρι πρότινος πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. Άρτας, φίλο και συνεργάτη Νίκο Σπύρου. Θαυμάζω τον Νίκο για την συνέπεια, την αγωνιστικότητα, το ήθος και την αγάπη του για τον συνάνθρωπο. Είναι δοκιμασμένος και απόλυτα επιτυχημένος σε όλες τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε».

Ο νέος πρόεδρος κ. Νικόλαος Σπύρου δήλωσε: «Ευχαριστώ τον Γραμματέα Οργανωτικού, τον απερχόμενο πρόεδρο και όλα τα στελέχη της ΝΟΔΕ και δηλώνω έτοιμος να ανταποκριθώ στα νέα καθήκοντα σε συνεργασία με τον βουλευτή μας, τα στελέχη της αυτοδιοίκησης, τα κομματικά στελέχη, τα μέλη και την κεντρική διοίκηση του κόμματος μέχρι την διενέργεια των εσωκομματικών μας εκλογών. Οι κοινωνικές μας παρεμβάσεις θα ενταθούν και θα προχωρήσει ο σχεδιασμός των νέων πολιτικών μας εκδηλώσεων. Ο λαϊκισμός υπέστη μεγάλη ήττα αλλά καιροφυλαχτεί να τρυπώσει στο θυμικό μας από την αριστερή ή την ακροδεξιά κερκόπορτα. Στηρίζουμε και αγαπάμε την πατρίδα μας και όλους τους ανθρώπους της, δεν έχουμε εχθρούς αλλά πολιτικούς αντιπάλους και όπλο μας, είναι η λογική και οι αρχές του φιλελευθερισμού και της κοινωνικής ευαισθησίας».

Ο νέος πρόεδρος αναλαμβάνει άμεσα τα νέα του καθήκοντα.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ