Αναρτήθηκε στις:08-10-19 14:37

Το ΕΚ Άρτας στέκεται δίπλα στους εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ


Το δόγμα «νόμος και τάξη» της Κυβέρνησης εκφράζεται και με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου όπως αυτή που καταργεί το χαρακτήρα και υπονομεύει τη λειτουργία του ΚΕΘΕΑ.

Η Κυβέρνηση της ΝΔ συνεχίζει στα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ και απαξιώνει ακόμα περισσότερο την πρόληψη και τη θεραπεία της τοξικοεξάρτησης. Ήταν η «παράπλευρη» απώλεια σε μια πολιτική που χαράζουν με τους «χώρους ελεύθερης χρήσης» που οδηγούν στην απαξίωση της θεραπείας προς όφελος της υποκατάστασης και της δια βίου χορήγησης υποκαταστάτων, με άλλοθι τον περιορισμό της βλάβης. Η φασιστική αντίληψη ότι ο εξαρτημένος είναι δια βίου άρρωστος, πάσχον από μια χρόνια υποτροπιάζουσα νόσο του εγκεφάλου, στερεί από αυτόν το δικαίωμα να αλλάξει την ζωή του.

Το Εργατικό Κέντρο Άρτας θα σταθεί δίπλα στους εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ και θα παλέψει για τα συγκροτημένα εργασιακά τους δικαιώματα.

Καλούμε το λαό της Άρτας να αντιδράσει στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της Κυβέρνησης και να ορθώσει με τη δράση τους, τοίχο στη νομιμοποίηση των ναρκωτικών και στην υποβάθμιση της πρόληψης και της θεραπείας.

Παλεύουμε για μια κοινωνία ελεύθερη από ναρκωτικά και όχι με ελεύθερα τα ναρκωτικά.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚ ΑΡΤΑΣimg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ