Αναρτήθηκε στις:20-09-19 11:20

Η Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει δυναμικά το 13ο Ιoannina Lake Run


Η Τράπεζα Ηπείρου θα στηρίξει και φέτος τη συμμετοχή των αθλητών στον αγώνα Lake Run, ο οποίος θα διεξαχθεί για 13η φορά στη λίμνη Ιωαννίνων. Στη Συνέντευξη Τύπου για το 13ο Lake Run που πραγματοποιήθηκε χθες, παρουσία των τοπικών φορέων των Ιωαννίνων και των διοργανωτών της δράσης, εκπρόσωποι της Τράπεζας Ηπείρου δήλωσαν τη στήριξή τους στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

Η Τράπεζά των Ηπειρωτών, η Τράπεζα Ηπείρου, δε θα μπορούσε να απουσιάζει από το σπουδαίο αθλητικό γεγονός της πόλης. Έτσι για τρίτη συνεχή χρονιά θα δώσει το δυναμικό παρών μεταξύ των υπόλοιπων χορηγών του αγώνα. Στελέχη της Τράπεζας θα αναμένουν τους δρομείς των 30 χλμ. στη γραμμή του τερματισμού στις 22 Σεπτεμβρίου για να τους επιβραβεύσoυν, απονέμοντας χρηματικά έπαθλα στους νικητές και νικήτριες των 3 πρώτων θέσεων του αγώνα. Με αυτό τον τρόπο, παρέχει ένα επιπλέον κίνητρο στους καλύτερους δρομείς του τόπου, αλλά και όλης της χώρας να βρεθούν στα Γιάννενα και να τρέξουν, σε μία από τις ομορφότερες διαδρομές της Ελλάδας.

Παράλληλα με τη συγκεκριμένη χορηγία, η Τράπεζα έχει ως στόχο να ενισχύσει τα θεμέλια αυτής της εξαιρετικής πρωτοβουλίας των Ιωαννίνων και να ενθαρρύνει την ευγενή άμιλλα και αριστεία μεταξύ των συμμετεχόντων, προκειμένου να αποτελέσουν πρότυπο και για τις νεότερες γενιές.

Κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου, ο κ. Ιωάννης Βουγιούκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Τράπεζας Ηπείρου, αφότου συγχάρηκε τους διοργανωτές και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες, δήλωσε χαρακτηριστικά: «H υποστήριξη της επικείμενης γιορτής του αθλητισμού της πόλης μας, αποτελεί μια στρατηγική επιλογή, στο πλαίσιο της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας, η οποία διέπει τον οργανισμό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του. Εδώ και 40 χρόνια, με την παρουσία μας στηρίζουμε ενεργά την τοπική επιχειρηματική κοινότητα αλλά και την ευρύτερη οικονομία της Ηπείρου, παρέχοντας προς τους πελάτες μας ανταγωνιστικά προϊόντα και άριστες τραπεζικές υπηρεσίες.»

Σχετικά με την Τράπεζα Ηπείρου:


Η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ ιδρύθηκε το 1978 υιοθετώντας το όραμα του ιδρυτή της Ιωάννη Δούμα να στηρίξει και να ενισχύσει την τοπική οικονομία και κοινωνία της ευρύτερης Περιφέρειας Ηπείρου. Σήμερα, συμπληρώνοντας πάνω από 40 χρόνια λειτουργίας η ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ είναι η Τράπεζα των 17.000 Ηπειρωτών αλλά και των θεσμικών επενδυτών. Με την συμμετοχή του ΤΕΑ-ΕΑΠΑΕ ως Στρατηγικού Επενδυτή στο μετοχικό κεφάλαιο της Τραπέζης, η Τράπεζα βρίσκεται σε πλεονεκτικότερη θέση για να προχωρήσει την υλοποίηση του επιχειρηματικού της σχεδίου και του οράματός της για μια Ισχυρή Ελληνική Συνεταιριστική Τράπεζα. Το νέο συνεταιριστικό -επιχειρηματικό μοντέλο- πρότυπο που σχεδιάζει η Τράπεζα θα προσδώσει πολλαπλά οφέλη τόσο στην τοπική οικονομία και κοινωνία, όσο και στους εργαζομένους και τους μετόχους.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ