Αναρτήθηκε στις:18-09-19 14:34

Καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Άρτας


Οι πιστοί υπηρέτες του κεφαλαίου προσπαθούν να χτυπήσουν την απεργία της 24ης Σεπτεμβρίου


Με ένα μεγάλο κύμα εκβιασμών από στελέχη της ηγετικής ομάδας ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ στη ΓΣΕΕ, σε προέδρους Εργατικών Κέντρων και Ομοσπονδιών, προσπαθούν να ακυρώσουν την πανελλαδική πανεργατική απεργία που έχουν αποφασίσει για τις 24 Σεπτέμβρη η ΑΔΕΔΥ, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και δεκάδες άλλες Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα και πρωτοβάθμια σωματεία, κόντρα στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ, που σαρώνει εργατικά δικαιώματα και βάζει τα συνδικάτα στο γύψο.

Αυτός είναι ο κατήφορος της συνδικαλιστικής μαφίας στη ΓΣΕΕ, που μεταχειρίζεται στην κυριολεξία μεθόδους μαφίας για να βάλει εμπόδια στην επιτυχία της απεργίας.

Παράλληλα με τους εκβιασμούς, η συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ αξιοποιεί τους ανθρώπους της για το χτύπημα της απεργίας στις 24 Σεπτέμβρη. Έτσι προχωράει με αιχμή του δόρατος τις παρατάξεις της ΠΑΣΚΕ – ΔΑΚΕ σε κήρυξη υποτιθέμενης απεργίας, από Εργατικά Κέντρα που ελέγχουν, όπως της Κομοτηνής, της Κρήτης, για τις 25 Σεπτέμβρη, προσπαθώντας να χτυπήσει την απεργία.

Δεν θα τους περάσει! Οι αποφάσεις των συνδικάτων για απεργία στις 24 Σεπτέμβρη πολλαπλασιάζονται, η δράση τους δυναμώνει. Η κυβέρνηση της ΝΔ και τα τσιράκια της στη ΓΣΕΕ θα πάρουν την απάντησή τους με την επιτυχία της απεργίας».img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ