Αναρτήθηκε στις:11-09-19 11:55

Μήνυμα Δημάρχου Γ. Καραϊσκάκη Περικλή Μίγδου για τη νέα σχολική χρονιά


Αρχίζει σήμερα η νέα σχολική χρονιά. Ιδιαίτερη και ξεχωριστή μέρα σηματοδοτεί για τα παιδιά μας ένα νέο ξεκίνημα, γεμάτο ελπίδες και όνειρα. Μαθητές και δάσκαλοι σε ένα ταξίδι Γνώσης και Παιδείας και με όλους εμάς να τους στηρίζουμε και να τους δίνουμε την δύναμη που χρειάζονται για να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους.

Η προσπάθεια για την επίτευξη των στόχων και της πραγματοποίησης των ονείρων των παιδιών ομολογουμένως είναι δύσκολη και απαιτεί υπομονή, επιμονή, διαρκή αγώνα και θυσίες.

Ευχόμαστε στους γονείς των μαθητών καλή δύναμη και κουράγιο στην δύσκολη διαδρομή που θα διανύσουν τα παιδιά τους. Τους εκπαιδευτικούς μας συνοδεύουν οι θερμότερες ευχές μας για μια δημιουργική σχολική χρονιά.

Πολλές φορές οι Δάσκαλοι και οι Καθηγητές καλούνται να υλοποιήσουν το έργο τους μέσα σε ελλείψεις και αντιξοότητες όμως καταφέρνουν να προικίσουν τα παιδιά μας με το αγαθό της γνώσης.

Η εκπαιδευτική διαδικασία πρέπει να χαρακτηρίζεται από την προσπάθεια, την άμιλλα και την αξιοκρατία εμπνέοντας έτσι όλους τους φορείς και τους παράγοντες της εκπαίδευσης να συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία με αίσθημα ευθύνης.

Ο Δήμος μας, οι Σχολικές επιτροπές, οι υπεύθυνοι στον τομέα της Παιδείας αλλά και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα δίπλα σας καθ' όλη την διάρκεια του σχολικού έτους.

Κοινός μας στόχος να δώσουμε στα παιδιά μας όλες τις δυνατότητες να εκπληρώσουν τα όνειρα τους και να πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ









img