Αναρτήθηκε στις:15-07-19 14:44

Δήμος Γ. Καραϊσκάκη: 326.000 € για κατασκευή κέντρων αθλοπαιδιών στην Άνω Καλεντίνη και την Άνω Πέτρα


Εγκρίθηκε από την ΕΤΑΝΑΜ η ολοκληρωμένη πρόταση του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη για κατασκευή κέντρων αθλοπαιδιών στην Άνω Καλεντίνη και την Άνω Πέτρα προϋπολογισμού 326.000 €.

Η πρόταση περιλαμβάνει: «Ολοκληρωμένες παρεμβάσεις υλοποίησης Κέντρων Αθλοπαιδιών Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη» 326.000,00 ευρώ στην ΕΤΑΝΑΜ για την υλοποίηση των έργων:

1) Κέντρο αθλοπαιδιών Άνω Καλεντίνης με κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου 5x5 και κατασκευή υποδομών παιδικής χαράς για τοποθέτηση οργάνων μέσω πρότασης που εγκρίθηκε από το Πράσινο Ταμείο.

2) Κέντρο αθλοπαιδιών Τοπικής Κοινότητας Άνω Πέτρας με κατασκευή γηπέδου 5×5 και κατασκευή υποδομών παιδικής χαράς για τοποθέτηση οργάνων μέσω πρότασης που εγκρίθηκε από το Πράσινο Ταμείο.

Αναμένεται η αποδοχή από το Δημοτικό Συμβούλιο της ένταξης του έργου και η δημοπράτηση του.

Ταυτόχρονα ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη αναμένει την ένταξη στο πρόγραμμα "Φιλόδημος" την κατασκευή γηπέδων 5×5 στον Μεσόπυργο και στον Άγιο Νικόλαο Πηγών, προϋπολογισμού 160.000 €.

Στο πρόγραμμα "Φιλόδημος" ο Δήμος έχει πετύχει ήδη την εξασφάλιση πίστωσης 204.000 € για προμήθεια οργάνων παιδικής χαράς για τις Τοπικές Κοινότητες: Μεσοπύργου, Αστροχωρίου, Ελάτης, Καστανιάς, Πηγών (Γρέβια) Σκουληκαριάς.

Στο Πράσινο Ταμείο ο Δήμος Γεωργίου Καραϊσκάκη ετοίμασε πρόταση αξίας 185.000 € για την προμήθεια οργάνων και κατασκευή υποδομών παιδικών χαρών για τις υπόλοιπες κοινότητες του Δήμου (Διχομοίρι, Ρετσιανά, Δημαριό, Μεγαλόχαρη, Βελεντζικό).

Ενώ ήδη σε προηγούμενη πρόσκληση του Πράσινου Ταμείου εντάχθηκε έργο αξίας 158.000 € με τίτλο: Προμήθεια οργάνων των παιδικών χαρών της Άνω Καλεντίνης και της Άνω Πέτρας καθώς και η κατασκευή υποδομών παιδικής χαράς της Τοπικής Κοινότητας Κλειδίου.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img