Αναρτήθηκε στις:11-07-19 10:48

Η Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση για την ανακοίνωση εναντίον της


Η Ελληνική Ιεραποστολική Ένωση είναι ένα νόμιμο και αναγνωρισμένο (θρησκευτικό και φιλανθρωπικό) σωματείο με έδρα την Αθήνα. Ιδρύθηκε το 1981 και από τότε υπηρετεί τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας με πολλές και ποικίλες διακονίες που έχει στην Αθηνά και σε αλλά μέρη της Ελλάδας προσφέροντας δωρεάν φαγητό, μπάνια, πλυντήρια, ρούχα, ιατρική φροντίδα, εκπαίδευση σε παιδάκια Ρομά, φιλοξενία σε έγκυες γυναίκες, κατασκηνώσεις για παιδιά τόσο σε φτωχούς και αστέγους Έλληνες στο κέντρο της Αθήνας όσο και σε προσφυγές και το κάνει αυτό από αγάπη στον συνάνθρωπο και εκπληρώνοντας τα λόγια του Ιησού Χριστού [34 Τότε, ο βασιλιάς θα πει σ' αυτούς που θα είναι από τα δεξιά του: Ελάτε, οι ευλογημένοι τού Πατέρα μου, κληρονομήστε τη βασιλεία, που είναι ετοιμασμένη σε σας από τη δημιουργία τού κόσμου• 35 επειδή, πείνασα, και μου δώσατε να φάω• δίψασα και μου δώσατε να πιω• ξένος ήμουν, και με φιλοξενήσατε• 36 γυμνός ήμουν, και με ντύσατε• ασθένησα, και με επισκεφθήκατε• σε φυλακή ήμουν, και ήρθατε σε μένα.

37 Τότε, οι δίκαιοι θα του απαντήσουν, λέγοντας: Κύριε, πότε σε είδαμε να πεινάς, και σε θρέψαμε; Ή, να διψάς, και σου δώσαμε να πιεις; 38 Και πότε σε είδαμε ξένον, και σε φιλοξενήσαμε; Ή, γυμνόν, και σε ντύσαμε; 39 Και πότε σε είδαμε ασθενή ή σε φυλακή, και ήρθαμε σε σένα;

40 Και απαντώντας ο βασιλιάς, θα τους πει: Σας διαβεβαιώνω, καθόσον το αυτό κάνατε σε έναν από τούτους τούς ελάχιστους αδελφούς μου, το κάνατε σε μένα.].

Αυτές τις ημέρες διανέμουμε δωρεάν ένα αντίτυπο από τον Λόγο του Θεού, την Καινή Διαθήκη στην δημοτική γλώσσα στην περιοχή σας από αγάπη προς κάθε συνάνθρωπο μας που δεν έχει τον Λόγο του Θεού στην απλή καθομιλουμένη γλώσσα ώστε να μπορεί να την διαβάσει και να την καταλάβει.

Η προσπάθεια μας αυτή γίνεται από εθελοντές που έρχονται και συμμετέχουν με δικά τους έξοδα, και το κάνουμε αυτό γιατί πιστεύουμε στα λόγια του μεγάλου διδασκάλου του γένους Αδαμάντιο Κοραή [Μόνο το Ευαγγέλιο μπορεί να σώσει την Ελλάδα]. Επίσης ο θεόπνευστος συγγραφέας της προς Ρωμαίους επιστολής Απόστολος Παύλος είπε [16 Επειδή, δεν ντρέπομαι, βέβαια, το ευαγγέλιο του Χριστού• για τον λόγο ότι, είναι δύναμη Θεού προς σωτηρία σε κάθε έναν που πιστεύει, και στον Ιουδαίο, πρώτα, και στον Έλληνα• 17 επειδή, διαμέσου αυτού η δικαιοσύνη τού Θεού αποκαλύπτεται από πίστη σε πίστη, καθώς είναι γραμμένο: «Ο δίκαιος, βέβαια, θα ζήσει με πίστη».].

Η Καινή Διαθήκη που μοιράζουμε δωρεάν είναι εγκεκριμένη και από το Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως και από την Ιερά συνοδό της Εκκλησίας της Ελλάδας αλλά και από τα υπόλοιπα Πατριαρχεία. Είναι η γνήσια και έγκυρη Καινή Διαθήκη που πρέπει να έχει ο κάθε χριστιανός που θέλει να μελετά τον Λόγο του Θεού στην γλώσσα που μιλά και καταλαβαίνει. (Μπορείτε να βρείτε την έγκριση από τα Πατριαρχεία στις αρχικές σελίδες της Καινής Διαθήκης που μοιράζουμε).

Η προσπάθεια μας δεν έχει σκοπό να κάνει τους ανθρώπους να αλλάξουν την "θρησκεία" τους αλλά μέσα από την μελέτη και την κατανόηση του Λόγου του Θεού να αποκτήσουν μια ζωντανή σχέση με τον αναστημένο Σωτήρα των ανθρώπων, τον Ιησού Χριστό.

Πιστεύουμε ότι ο Ιησούς Χριστός είναι ζωντανός και μπορεί να βοηθήσει, να συγχωρέσει και να σώσει και σήμερα τον κάθε άνθρωπο, αρκεί ο άνθρωπος να μετανοήσει και να δεχτεί τον Λόγο Του Ιησού Χριστού αλλά και τον ίδιο τον Ιησού Χριστό σαν Κυρίο και Σωτήρα του καθώς και η Αγία Γραφή λέει [9 ότι, αν με το στόμα σου ομολογήσεις Κύριο, τον Ιησού, και μέσα στην καρδιά σου πιστέψεις ότι ο Θεός τον ανέστησε από τους νεκρούς, θα σωθείς• 10 επειδή, με την καρδιά πιστεύει κάποιος προς δικαιοσύνη, και με το στόμα γίνεται ομολογία προς σωτηρία•] Προς Ρωμαίους επιστολή 10:9-10.

Ευχόμαστε σε όλους τους ανθρώπους να γνωρίσουν προσωπικά τον Ιησού Χριστό, να δεχτούν την χάρη Του και την σωτηρία Του. Η Καινή Διαθήκη που μοιράζουμε δωρεάν μπορεί να βοηθήσει κάποιον να γνωρίσει καλύτερα τον Ιησού Χριστό και να τον καλέσει στην ζωή του. Εμείς αυτή είναι η μεγαλύτερη χαρά μας να ξέρουμε ότι άνθρωποι που δεν γνώριζαν τον Ιησού Χριστό σαν προσωπικό τους Σωτήρα, τον επικαλέστηκαν σαν Κύριο τους, και ότι ο Ιησούς Χριστός ήρθε και άλλαξε την ζωή τους και τους έδωσε συγχώρεση και βεβαιότητα αιωνίου ζωής. Ευχόμαστε η Καινή Διαθήκη που βρήκατε ή θα βρείτε αυτές τις ημέρες στις πόρτες των σπιτιών σας να γίνει αιτία σωτηρίας αλλά και ευλογίας και στην δική σας προσωπική ζωή αλλά και στην ζωή όλης της οικογένειας σας.

Παναγιώτης Καρακολίδηςimg

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ