Αναρτήθηκε στις:05-07-19 14:46

Ο Ντίνος Παπαδημητρίου «πνίγηκε» στις αγκαλιές των συμπολιτών του κατά την προεκλογική του ομιλία


Ντίνος Παπαδημητρίου: «Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας»Της ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΑ


Στο καφέ Βυζάντιο πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Άρτα Ντίνος Παπαδημητρίου. Με την ομιλία του κέρδισε το χειροκρότημα των συμπολιτών του σε μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο. Βασικό πυλώνα της ομιλίας του αποτέλεσε το μήνυμα για στήριξη της ΝΔ στις επικείμενες εθνικές εκλογές, ώστε να υπάρξει αυτοδυναμία. «Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας απευθύνεται σε όλη την κοινωνία!» τόνισε με στόμφο.

Όσον αφορά την υποψηφιότητά του, ο κ. Παπαδημητρίου επεσήμανε ότι είναι ένας νέος άνθρωπος με μεγάλη όμως εμπειρία και ότι θα αγωνιστεί με πάθος και επιμονή για την ανάπτυξη του τόπου μας. «Θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας για να μπορέσουμε επιτέλους να αξιοποιήσουμε τις τεράστιες δυνατότητες του πρωτογενούς τομέα, του τουρισμού, των δομών υγείας, καθώς και άλλα πολλά πλεονεκτήματα που παρέχει ο νομός μας. Είμαι πολύ περήφανος που υπηρέτησα την τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος αλλά και ως περιφερειακός σύμβουλος στο πλευρό του κ. Καχριμάνη. Όλα αυτά μου έδωσαν κίνητρο και γνώσεις για να διεκδικήσω μια θέση ως υποψήφιος βουλευτής. Είμαι εδώ για να στηρίξω τον τόπο μας, τον τόπο όπου ζω και εργάζομαι».

Ο κ. Παπαδημητρίου αναφέρθηκε εν συντομία στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της Άρτας και τόνισε ότι πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα με μια νέα κυβέρνηση που θα δίνει ουσιαστικές λύσεις. «Άμεσες και αποτελεσματικές παρεμβάσεις θα προσφέρει η ΝΔ σε όλα τα μείζονα προβλήματα του νομού μας», υπογράμμισε κατά την ομιλία του. Επιπρόσθετα, ο κ. Παπαδημητρίου επεσήμανε την ανάγκη να ενισχυθεί ο τουρισμός της Άρτας και να ενταχθεί η πόλη μας σε δίκτυο πόλεων θρησκευτικού τουρισμού, ώστε να αυξηθεί η προσέλκυση τουριστών εδώ. Ιδιαίτερη έμφαση πρέπει να δοθεί και στην ανάπτυξη και πρόοδο των ορεινών περιοχών, αλλά και στη σωστή εκμετάλλευση του Αμβρακικού κόλπου προς όφελος της περιοχής μας. Εν κατακλείδι, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Άρτα Ντίνος Παπαδημητρίου δήλωσε ότι η Άρτα πρέπει να βγει επιτέλους από την απομόνωση των τελευταίων δεκαετιών.

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ