Αναρτήθηκε στις:12-06-19 16:21

Η ώρα της μεγάλης αλλαγής! Το μέλλον του τόπου είναι πλέον στα δικά μας χέρια


Γράφει ο Γιώργος Στύλιος


Στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, που απέχουν λίγες μόλις εβδομάδες, το κάλεσμα της Νέας Δημοκρατίας απευθύνεται σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες. Ανεξαρτήτως ποιο κόμμα επέλεξαν να ψηφίσουν στις πρόσφατες εκλογικές αναμετρήσεις για το Ευρωκοινοβούλιο, τις Περιφέρειες, τους Δήμους και τις Κοινότητες. Όλοι καλούνται να συμμετέχουν στην μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται. Πριν από δύο Κυριακές το μήνυμα των πολιτών υπήρξε ξεκάθαρο: Μακριά από ψέματα, διχασμό και παροχολογία όπως την καλλιέργησε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όχι στην πόλωση, το λαϊκισμό και το φανατισμό. Οι πολίτες ζητούν ένα διαφορετικό ήθος και ύφος διακυβέρνησης, χωρίς έπαρση και αλαζονεία.

Το μήνυμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και αυριανού Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη παραμένει ισχυρό: Ενωμένοι Μπορούμε! Με υπευθυνότητα, σοβαρότητα, μετριοπάθεια, ευπρέπεια και ειλικρίνεια καταθέτουμε στους πολίτες το ολοκληρωμένο σχέδιο μας για ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας. Μείωση των φόρων, βάζοντας τέλος στην εξαντλητική φορολόγηση φυσικών προσώπων και επιχειρήσεων, περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες δουλειές, σωστή παιδεία, βελτίωση των παροχών υγείας και περισσότερη ασφάλεια για τους πολίτες σε όλες τις γειτονιές της Ελλάδας.

Ως Βουλευτής Άρτας, έχοντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη των Αρτινών οι προτεραιότητες μου είναι συγκεκριμένες: νέες ευκαιρίες για τους νέους, καλύτερες προϋποθέσεις για τους παραγωγούς, τους επαγγελματίες, τους εργαζόμενους και την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα και του τόπου μας. Αυτές τις προτεραιότητες τις έχω παρουσιάσει στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρμόδιο αντιπρόεδρο για το πρόγραμμα του κόμματος μας, Κωστή Χατζηδάκη. Ο σκοπός είναι από κοινού να διαμορφώσουμε και να δρομολογήσουμε στο Νομό μας στην Άρτα και στην Ήπειρο ουσιαστικές δράσεις και πρωτοβουλίες για μία αποτελεσματική αναπτυξιακή πολιτική, κυρίως μεριμνώντας για τις ανάγκες του παραγωγικού μας τομέα.

Μαζί γυρίζουμε σελίδα, ήρθε η ώρα της Νέας Δημοκρατίας. Της παράταξης, που διαχρονικά δικαιώθηκε στις επιλογές της για την πορεία και το μέλλον της πατρίδας μας. Τώρα είναι η ευκαιρία να διαμορφώσουμε την πορεία της χώρας μας. Να την κάνουμε πάλι ισχυρή και πρωτοπόρα.

Τώρα το μέλλον του τόπου μας είναι πλέον στα δικά μας χέρια!img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ