Αναρτήθηκε στις:14-05-19 10:30

Υποψήφιος με τον Γιώργο Μπαλάγκα ο Δημήτρης Κούσουλας


Με οδηγό το Όραμα αλλά και τη διάθεση να προσφέρω στον τόπο μου, κατέρχομαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αρταίων (στη Δημοτική Ενότητα Βλαχερνών) στο πλευρό του Γεωργίου Μπαλάγκα με τον συνδυασμό «Πολίτες με Όραμα για το Δήμο Αρταίων» και τον ευχαριστώ θερμά για την πρότασή του αυτή και του υπόσχομαι να τον δικαιώσω.

Είμαι υποψήφιος σ' έναν ανεξάρτητο συνδυασμό μακριά από κομματικές εξαρτήσεις και δεσμεύσεις. Πρέπει επιτέλους εμείς η νέα γενιά να βγούμε μπροστά. Είμαι πεπεισμένος ότι τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας. Με τον Γιώργο μας ενώνει η πίστη και ο αγώνας για μια κοινωνία ανθρώπινη και αλληλέγγυα. Μας ενώνει το Όραμα για μια πόλη καθαρή, ζωντανή, φιλική προς όλους. Συντάσσομαι με τον Γιώργο γιατί στο Δήμο μας χρειαζόμαστε αλλαγές σε νοοτροπία και ύφος διακυβέρνησης. Μακριά από εγωκεντρικές αντιλήψεις και αλαζονικές συμπεριφορές. Συμπορεύομαι με τον Γιώργο γιατί συμφωνούμε ότι πρέπει να αναδειχθούν τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και ο τουρισμός (12 μήνες τον χρόνο).

Έχουμε στόχο τα έργα μας να αναδεικνύονται από τους δημότες και όχι μέσα από φλύαρες δημόσιες συνεντεύξεις και μέσα από πολυτελή φυλλάδια. Δηλαδή χρειαζόμαστε έναν Δήμαρχο Αγωνιστή κι όχι Διαχειριστή. Έναν Δήμαρχο με πόρτα ανοικτή κι όχι κλειστή (μας μίλησε μέχρι και για την κατάργησή της). Ζητώ λοιπόν την υποστήριξη όλων των Αρτινών ώστε να συμβάλλω κι εγώ σ' αυτή την προσπάθεια ανάπτυξης του Δήμου μας με γνώμονα πάντα το σεβασμό, την προστασία του περιβάλλοντος, τον αγώνα για την διατήρηση των τοπικών μας προϊόντων αλλά και βέβαια την ανάδειξη της παραδοσιακής ορεινής Άρτας (να δώσουμε ταυτότητα στα ορεινά χωριά του Δήμου μας).

Είμαι πτυχιούχος στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και εργάζομαι ως βοηθός λογιστής σε ανώνυμη εταιρεία.

Με εκτίμηση και σεβασμό, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δημήτριος Κ. Κούσουλας με τον συνδυασμό «Πολίτες με Όραμα για το Δήμο Αρταίων»img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ