Αναρτήθηκε στις:10-05-19 15:41

Υποψήφιοι «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Νικ. Σκουφά, Κ. Τζουμέρκων και Γ. Καραϊσκάκη


Υποψήφιος δήμαρχος Ηλίας Σαπρίκης

Υποψήφιοι συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Νικ. Σκουφά


Εκλογική Περιφέρεια Αράχθου

Μαριάνα Ανδρέα του Ανδρέα, Αθανάσιος Γιώτης του Ευσταθίου, Νικόλαος Θεοχάρης του Θωμά, Κωνσταντίνος Κικιώνης του Στέφανου, Παναγιώτα Μαλιγιάννη του Δημητρίου, Γεωργία Νικολάου του Γεωργίου, Γεώργιος Ντοκομές του Αλεξάνδρου, Μαρία Πετσιμέρη - Γαρουφαλή του Ευαγγέλου, Γεώργιος Σαπρίκης του Θεοδώρου, Αριστοτέλης Σκιαδάς του Περικλή, Νέστωρ - Κυριάκος Τηλιγάδης του Βασιλείου, Σοφία Χριστοδούλου του Χρήστου.

Εκλογική Περιφέρεια Κομμένου

Ιωάννης Βαρέλης του Ευσταθίου, Ευφροσύνη Χούτα του Νικολάου.

Εκλογική Περιφέρεια Κομποτίου

Άννα Αρχιμανδρίτη του Ιωάννη, Βασίλειος Γιαννούλης του Νικολάου, Μαρία (Μαριάννα) Δήμου του Κωνσταντίνου, Ιωάννης Καζναφέρης του Αντωνίου, Δημήτριος Καλαμπόκης του Φωτίου, Βασιλική Μπακογιάννη του Λάμπρου, Μαρία Παλλάτζα του Σωτηρίου, Λαμπρινή Στεργίου - Μέγα του Ηλία.

Εκλογική Περιφέρεια Πέτα

Χρήστος Κακαριάρης του Βησσαρίωνα, Μαρία Καρατσώλη του Γεράσιμου, Λαμπρινή Κολιού του Χρήστου, Άγγελος Κώτσης του Κωνσταντίνου, Αλέξανδρος Μπαλαδήμας του Δημητρίου, Χαράλαμπος Μπίζας του Βασιλείου, Θεόδωρος Πανής του Ευαγγέλου, Ερμιόνη (Μαίρη) Παπαδάκου του Ελευθερίου, Δημήτριος (Μίμης) Πεσλής του Λάμπρου, Κωνσταντίνος Πεσλής του Ευαγγέλου - Όθωνα, Χρήστος Σερβετάς του Γεωργίου, Μαγδαληνή Σωτηρίου - Πανή του Ευθυμίου, Χρήστος Τάτσης του Παύλου, Γεράσιμος Χρήστου του Χρήστου.

Υποψήφιος δήμαρχος Χρήστος Λύκος

Υποψήφιοι συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Κεντρ. Τζουμέρκων


Εκλογική Περιφέρεια Αγνάντων

Ευάγγελος Ευαγγελής του Νικολάου, Αναστασία Ευθυμίου του Κοσμά, Αικατερίνη λύκου του Γεωργίου, Γεωργία Πάντου του Δημητρίου, Βασίλειος Παππάς του Ιωάννη, Βασίλειος Σταύρος του Αλεξάνδρου.

Εκλογική Περιφέρεια Αθαμανίας

Δημήτριος Γαλάνης του Νικολάου, Θεόδωρος Καλόγηρος του Χρήστου, Γεώργιος Καραμάνης του Αναστασίου, Σαββούλα Κολιούλη - Σταυροπούλου του Λουκά, Ιωάννα Κοτελίδα - Τσιβόλα του Βησσαρίωνα, Αλκιβιάδης Λάκκας του Γεωργίου, Αντώνιος Μάνος του Δημητρίου, Βασιλεία Παπαγιώτη - Κίτσου του Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος Πουρναράς του Γεωργίου, Κωνσταντίνος Ρίζος του Ιωάννη, Ελευθερία Τριάντου - Λυπημένου του Θωμά, Κωνσταντίνος Τυρολόγος του Βασιλείου, Βασιλική Χωριανοπούλου - Αλπογιάννη του Χρήστου.

Εκλογική Περιφέρεια Θεοδωριάνων

Σπυριδούλα Κολοσσά - Λώλου του Αθανασίου.

Εκλογική Περιφέρεια Μελισσουργών

Παναγιώτης Καλιαρντάς του Θωμά.

Υποψήφιος δήμαρχος Αλέξιος Κατσαρός - Τσατσούλης

Υποψήφιοι συνδυασμού «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Γ. Καραϊσκάκη


Εκλογική Περιφέρεια Γ. Καραϊσκάκη

Παναγιώτης Δήμος του Παντελή, Λουκία Κατσαρού - Μάρκου του Αντωνίου, Τηλέμαχος Κολιός του Αποστόλου, Ευριπίδης Κουρέλης του Αλεξάνδρου, Ελένη Μιχάλη του Βασιλείου, Αναστασία Τάτση του Σοφοκλή, Ανδρέας Τάτσης του Παντελή, Νικόλαος Τσιούνης του Φωτίου.

Εκλογική Περιφέρεια Ηρακλείας

Αγγελική Ευθυμίου του Ευθυμίου, Βασιλική Κωτσίλα του Ηλία, Μαρία Μαλτέζου του Κωνσταντίνου, Ιωάννης Μπαλαδήμας του Θωμά, Έντρι Τρόκα του Αστρίτ.

Εκλογική Περιφέρεια Τετραφυλίας

Παύλος Αρκουμάνης του Βασιλείου, Βασιλική Ζιώρα του Αποστόλου, Κωνσταντίνος Καπερώνης του Βασιλείου, Ταρσίτσα Καραμπούλα του Θεοχάρη, Ευάγγελος Κορτέσας του Λάμπρου, Φώτιος Σταμούλης του Ευάγγελου, Χρήστος Σταμούλης του Γεωργίου, Αικατερίνη Χονδρονάσιου του Βασιλείου.

Τοπική Κοινότητα Πέτρας

Δημήτριος Καραγεώργος του Αχιλλέα, Αικατερίνη Κολιού του Αποστόλου, Γεώργιος Κουρέλης του Αλεξάνδρου, Κλεονίκη Νικολού - Γιάννου του Τηλέμαχου. Αυγερινός Τάτσης του Ιωάννη.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ