Αναρτήθηκε στις:09-05-19 17:30

Βιογραφικό Βίκυς Σιαπάτη, υποψήφιας δημοτικής συμβούλου με την Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Άρτα. Σπούδασα Λογιστική στη Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Πάτρας και στη συνέχεια απέκτησα Μεταπτυχιακό δίπλωμα εξειδίκευσης στη ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ-ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ με κατεύθυνση ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.

Εργάστηκα ως ελεύθερη επαγγελματίας Φοροτεχνικός – Λογίστρια Α΄ τάξης και μέλος του Οικονομικού επιμελητηρίου. Ασχολήθηκα επαγγελματικά με τη σύνταξη και υλοποίηση προγραμμάτων ΕΣΠΑ επιχειρήσεων (1998-2010). Από το 2011 έως σήμερα είμαι Δικαστική Υπάλληλος στο Υποθηκοφυλακείο Αθηνών αρχικά και στο Υποθηκοφυλακείο Άρτας έως σήμερα.

Ασχολούμαι έντονα με τα κοινά και συγκεκριμένα:

- Ήμουν εκλεγμένη στη Δημοτική Κοινότητα του Δ. Αρταίων με τη παράταξη της Δημοτικής Αλλαγής με επικεφαλής την Όλγα Γεροβασίλη 2010-2014.

- Μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων Εμμίσθων Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων και εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος 2014-2016.

- Γεν. Γραμματέας του Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων Εμμίσθων Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων και εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος 2017-2018.

- Ειδική γραμματέας του ομίλου αντισφαίρισης Άρτας 2016-2017.

- Αντιπρόεδρος του ομίλου αντισφαίρισης Άρτας 2018 έως σήμερα.

- Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ από τις 24/8/2018 μέχρι σήμερα.

- Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Υπαλλήλων Εμμίσθων Υποθηκοφυλακείων και Κτηματολογικών Γραφείων και εκπρόσωπος στην Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος 2018 έως σήμερα.

- Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Άρτας.

Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Θεοδόση λογιστή – φοροτεχνικό και πρόεδρο της Ένωσης Φοροτεχνικών ελευθέρων επαγγελματιών Άρτας – Φιλιππιάδας και μητέρα 2 παιδιών.img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ