Αναρτήθηκε στις:15-04-19 15:31

Τους υποψήφιους της παράταξης «Μαζί Μπορούμε» παρουσίασε ο Κώστας Παπασιώζος


«Οι δήμαρχοι - σουλτάνοι, που χωρίς τη συμμετοχή της κοινωνίας ορίζουν το διάδοχό τους, θα απολογηθούν και θα τεθούν στο περιθώριο από την ίδια την κοινωνία!»


Της Ειρήνης Κατσούλα


Με εφόδια την εμπειρία του αλλά και την αγάπη των συνδημοτών του, ο υποψήφιος δήμαρχος Νικολάου Σκουφά Κώστας Παπασιώζος διεκδικεί το δημαρχιακό αξίωμα. Σε μια αίθουσα κατακλυσμένη από κόσμο, ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Παπασιώζος παρουσίασε τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους του συνδυασμού του «Μαζί Μπορούμε». Κατά την ομιλία του, ο κ. Παπασιώζος τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής «Με την εμπειρία που απέκτησα ως βουλευτής (και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας), αλλά και με την παρότρυνση των συνδημοτών μου, επανέρχομαι στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, σαν επικεφαλής ενός ανεξάρτητου ψηφοδελτίου. Πάμε μπροστά με ταπεινότητα και σεβασμό, με χαμηλούς τόνους, με πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας». Επεσήμανε ότι δεν θα είναι ένας δήμαρχος που θα λέει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, όπως οι προηγούμενοι, αλλά ένας δήμαρχος που με σκληρό αγώνα, εντιμότητα και ειλικρίνεια θα κοιτάζει στα μάτια τους συνδημότες του και θα τους λέει πάντα την αλήθεια, ακόμα κι αν αυτή ορισμένες φορές δεν θα είναι αρεστή. Με εφόδιο λοιπόν την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και την πολύχρονη πείρα του, ο υποψήφιος δήμαρχος Νικολάου Σκουφά Κώστας Παπασιώζος ζητάει ψήφο εμπιστοσύνης από τους συνδημότες του, με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο του, τον τόπο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, όπως αναφέρει και στην ομιλία του.

Αναλυτικά, ο υποψήφιος δήμαρχος τόνισε στην ομιλία του τα εξής «Καταρχήν, αισθάνομαι την ανάγκη να απευθύνω ένα ειλικρινές και μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους εσάς, τις φίλες και τους φίλους που αποδεχτήκατε την πρόσκλησή μας και είστε απόψε εδώ. Μετά από 12 χρόνια επανέρχομαι και πάλι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Επανέρχομαι στον τόπο όπου γεννήθηκα, που μεγάλωσα, που πάλεψα σαν πρόεδρος και μετά σαν δήμαρχος, για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος, να δώσω λύσεις στα προβλήματα που υπήρχαν, να υποστηρίξω στην περιφέρεια και στην κεντρική κυβέρνηση τα δίκαια των κατοίκων αυτού του τόπου. Καλούμαι πλέον από ένα καινούργιο μετερίζι να δώσω λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε, στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε, στην καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι. Και λέω αντιμετωπίσαμε και όχι αντιμετωπίζετε, γιατί σε καμιά περίπτωση δεν έβαλα τον εαυτό μου ότι είμαι ο πρόεδρος ή αργότερα ο δήμαρχος. Να σας ευχαριστήσω λοιπόν για την στήριξη και την συμμετοχή σας στον συνδυασμό μας! Έναν συνδυασμό που προέκυψε από κινήσεις σκεπτόμενων ανθρώπων της περιοχής μας. Ανθρώπων που αγωνιούν για την πορεία και την προοπτική του τόπου μας, για το μέλλον της νέας γενιάς! Κινήσεις στις οποίες συμμετείχα και στήριζα από την πρώτη στιγμή, σαν ίσος μεταξύ ίσων! Μαζί θα πορευτούμε στη νέα εποχή, με όραμα κι εμπειρίες, με δύναμη κι αισιοδοξία. Με την εμπειρία που απέκτησα ως βουλευτής (και μάλιστα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας) αλλά και με την παρότρυνση των συνδημοτών μου, επανέρχομαι στον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα, σαν επικεφαλής ενός ανεξάρτητου ψηφοδελτίου. Το γεγονός ότι είμαστε όλοι εδώ σήμερα, σημαίνει πως όσα μας ενώνουν είναι πολλά, πολλά περισσότερα από όσα ενδεχομένως μας χωρίζουν! Κάθε άλλο παρά τυχαία είναι λοιπόν η επιλογή του ονόματος του συνδυασμού μας ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή είναι η απαίτηση του μέλλοντος. Οι μονοπαραταξιακοί δήμαρχοι τελείωσαν και μαζί τους μια εποχή. Πάμε μπροστά με ταπεινότητα και σεβασμό, με χαμηλούς τόνους, με πνεύμα συναίνεσης και συνεργασίας. Με πλειοψηφίες που θα διαμορφωθούν και θα στοχεύουν στην πρόοδο της κοινωνίας μας.

Ας αναρωτηθεί ο κάθε δημότης ποιον δήμαρχο θέλει! Οι δήμαρχοι του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ μας αφήνουν! Οι δήμαρχοι - σουλτάνοι, που χωρίς τη συμμετοχή της κοινωνίας ορίζουν το διάδοχό τους, θα απολογηθούν και θα τεθούν στο περιθώριο από την ίδια την κοινωνία! Οι δήμαρχοι με άφωνες πλειοψηφίες και οι χρισμένοι αντικαταστάτες τους, θα λογοδοτήσουν στη δημοκρατική συνείδηση του κόσμου! Τελειώνει η αδιαφάνεια, η δίψα για εξουσία, η ασέβεια στο δημόσιο χρήμα, η αλαζονεία! Οι σκοτεινές πρακτικές εκλογών θα σταματήσουν. Τα παράκεντρα εξουσίας πρέπει να διαλυθούν. Οι κοινωνίες μας μόνο έχασαν από τέτοιες πρακτικές! Πρακτικές που καταλήγουν στις αίθουσες των δικαστηρίων. Τόσο υποτιμούν, λοιπόν, τη νοημοσύνη των δημοτών; Ο ηγεμονισμός, ο εγωισμός, οι συμπεριφορές αγάδων, νεόπλουτων, τα κλειστά κέντρα αποφάσεων, οι διάδοχοι, οι σιωπηλοί συνεργάτες, τα ταϊσμένα στόματα ...Είναι δυνατόν να περάσουν απαρατήρητα; Όλοι βλέπουν την υποκρισία και το θέατρο ! Όλοι βλέπουν την κλειστή ομάδα να βαφτίζει τα δικά της συμφέροντα και τις φιλοδοξίες της ...σαν όραμα και αίσθημα ευθύνης! Θα τους κοιτάζουμε απαθείς χωρίς να κάνουμε τίποτα; Δεν πρέπει να αντιδράσουμε;

Αυτόν τον καιρό εργαζόμαστε εντατικά, με μια ομάδα νέων με όρεξη και ενθουσιασμό, δίπλα σε έμπειρους με την αυτοδιοίκηση ανθρώπων, προκειμένου να ολοκληρώσουμε τις προγραμματικές μας προτάσεις. Προτάσεις που θα συνθέσουν ότι έχουμε ακούσει και θα ακούσουμε τις επόμενες μέρες που θα επισκεφτούμε κάθε χωριό του δήμου μας. Οι συνεργάτες μου και εγώ έχουμε καταγράψει κάθε πρόβλημα μικρό η μεγάλο. Έχουμε καταγράψει και το τι πρέπει να γίνει. Σε αυτό το σημείο πρέπει να τονίσω πως ...καλώς ή κακώς στις μέρες μας, ειδικά στην τοπική αυτοδιοίκηση, οι επιλογές είναι πολιτικές. Όποιος βρεθεί στην ηγεσία του δήμου μας μετά τις εκλογές, θα πάρει κρίσιμες αποφάσεις για το μέλλον του! Αποφάσεις που για να τις υλοποιήσει, ίσως χρειαστεί να πατήσει και την ιδεολογία του. Αποφάσεις για μια σειρά ζητημάτων πρώτης γραμμής. Για παράδειγμα, πώς θα διασφαλίσουμε την ασφάλεια των δημοτών. Πώς θα στηρίξουμε και θα κινητοποιήσουμε την επιχειρηματικότητα. Ποιούς τομείς θα στηρίξουμε και πώς, στην καθημερινή μας δράση. Πώς θα συνεργαστούμε με τους φορείς και πως θα τους δώσουμε χώρο στη ζωή του τόπου μας. Πώς θα διεκδικήσουμε παροχές από το κράτος και ποιες θα είναι αυτές. Πώς θα προβάλλουμε και θα αναδείξουμε τον πολιτισμό και τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας. Όλα αυτά, είναι βαθιά θέματα, με ιδεολογικό χρώμα, αλλά όχι κομματικό.

Για όλους εμάς επομένως, είναι πολύ σημαντικό όλες οι προγραμματισμένες μας επιλογές να στηρίζονται και να διαπνέονται από δυο βασικές, βαθύτατα πολιτικές τοποθετήσεις. Πρώτον. Χωρίς την ενεργοποίηση των πολιτών, την καθημερινή του συμμετοχή, η μεγάλη αλλαγή που ονειρευόμαστε για τη δημαρχία δεν μπορεί να γίνει. Χρειαζόμαστε όσο ποτέ άλλοτε μια συνεργασία - συμμαχία με τους πολίτες. Δεύτερον. Επιβάλλεται να δούμε από την αρχή όλη την διάρθρωση ,δομή και λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου, ώστε να ανασυσταθούν γύρω από την καθημερινότητα και τις ανάγκες του δημότη. Συναρμοδιότητες, κενά, επικαλύψεις, κωλυσιεργίες, γραφειοκρατία ...που απαξιώνουν τόσο εμάς, όσο και τα στελέχη και τους εργαζόμενους στο δήμο, που παλεύουν καθημερινά ...είναι για εμάς ζητήματα αιχμής που θα αντιμετωπιστούν από την πρώτη κιόλας μέρα. Κι εκεί θα είναι ιδιαίτερα σημαντική η συνεργασία των ίδιων των ανθρώπων που στελεχώνουν το δήμο.

Γιατί, δε θα κουραστώ ποτέ να επαναλαμβάνω πως όταν δώσεις αξία στους ανθρώπους, μπορούν να κάνουν θαύματα. Και θα τα κάνουν! Όταν τους εμπνεύσεις, ότι το έργο ή το λειτούργημά τους μπορεί να αλλάξει τη ζωή όλων μας, θα του προσδώσουν και οι ίδιοι μεγαλύτερη αξία. Όταν είσαι έτοιμος να συνεργαστείς με άλλους για να βρεις και να αναδείξεις αξία, εκεί που όλοι πιστεύουν πως δεν υπάρχει, είναι αμέτρητες οι ευκαιρίες που μπορείς να δημιουργήσεις. Με λίγα λόγια, όταν τολμάς να εμπιστευτείς ...σε εμπιστεύονται! Αυτό σημαίνει να πιστεύεις στον άνθρωπο και να τον βάλεις επίκεντρο της πολιτικής σου. Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Από τη μια οι δυνάμεις που πιστεύουν στον άνθρωπο, το δημότη που επέλεξε αυτόν τον τόπο για να ζήσει, να εργαστεί και να μεγαλώσει τα παιδιά του.

Και από την άλλη; Μια ομάδα που βλέπει τον δήμο μας σαν φέουδο. Μια ομάδα που νομίζει πως ότι ο δήμος της ανήκει. Ένα σύστημα που δίνει εύκολες λύσεις. Που εξυπηρετεί τους ίδιους και τους φίλους τους. Οι συνεργάτες μου κι εγώ προσωπικά, σας εγγυόμαστε πως αυτό θα σταματήσει! Είναι κοινότοπο να λες …οι πόρτες μου θα είναι πάντα ανοιχτές για όλους, αλλά όσοι με γνωρίζετε πραγματικά ξέρετε πως αυτά δεν είναι μόνο λόγια, αλλά η πραγματικότητα! Οι επερχόμενες εκλογές είναι κρίσιμες για τον τόπο μας! Υπάρχει μια δημοτική αρχή που κρίνεται από όλους μας για τα όσα έκανε ή δεν έκανε. Θα αφήσουμε τα συστήματα να μας πάνε πίσω ή θα κοιτάξουμε μπροστά;

Στο χέρι μας είναι να αποφασίσουμε! Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας, ξαναβάζουν μπροστά αρχές και αξίες που δεν είναι διαπραγματεύσιμες! Αγωνιζόμαστε για το δήμο μας με ανιδιοτέλεια και όχι για καριερισμό! Προτεραιότητα στη λύση των προβλημάτων και στις αγωνίες του δημότη και όχι στους προσωπικούς στόχους! Τα πρόσωπα του ψηφοδελτίου μας, είναι άνθρωποι καταξιωμένοι, έμπειροι, διαπαραταξιακής λογικής, αλλά και νέοι άνθρωποι με ήθος, όραμα και αξιοπρέπεια που έχουν αφήσει το στίγμα τους στις τοπικές κοινωνίες. Πρόσωπα που δεν βλέπουν την ενασχόληση με τα κοινά σαν επαγγελματική αποκατάσταση! Υποψήφιοι, που ακόμη και σήμερα δέχονται απειλές, ώστε να μη συμμετάσχουν στο ψηφοδέλτιό μας! ΔΕΝ ξέρουν όμως πως όταν χτυπάς το σφυρί, γίνεται ατσάλι! Σας θέλουμε δίπλα μας! Σταθείτε στο πλευρό μας και ενωμένοι με πίστη στις αξίες και στις ιδέες μας θα νικήσουμε! To πρώτο στοίχημα να φτιάξουμε συνδυασμό 90 περίπου ατόμων σε μόλις 20 μέρες το κερδίσαμε. Το δεύτερο στοίχημα είναι νίκη από την πρώτη Κυριακή. Όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη στις 26 του Μάη! ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!».

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


1. ΑΓΟΡΟΥ ΚΑΚΟΧΡΗΣΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ - ΜΗΤΣΑ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΩΝ)

2. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ)

3. ΑΛΕΞΗ ΡΕΝΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)

4. BAΡΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ)

5. ΒΑΡΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΠΡΩΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΑΡΤΑΣ)

6. ΒΑΣΙΟΥ ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ (ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ)

7. ΒΛΑΧΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ (ΑΓΡΟΤΗΣ)

8. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)

9. ΔΡΙΒΑΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

10. ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ)

11. ΚΑΜΠΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ)

12. ΚΑΝΤΑΡΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΜΟΥΣΙΚΟΣ)

13. ΚΑΣΕΛΟΥΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΡΕΝΑ) (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)

14. ΚΑΤΣΙΜΠΡΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ)

15. ΚΕΦΑΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)

16. ΚΙΚΙΩΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)

17. ΚΟΣΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ)

18. ΛΑΜΠΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΡΤΑΣ)

19. ΜΑΚΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)

20. ΜΠΑΖΟΥΛΑ – ΠΑΠΠΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ (ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ)

21. ΜΠΙΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)

22. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΑ (ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ)

23. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ)

24. ΠΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)

25. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)

26. ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΑΓΡΟΤΗΣ)

27. ΡΟΒΙΝΑΣ ΗΛΙΑΣ (ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ)

28. ΣΕΡΒΕΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΧΗΜΙΚΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ)

29. ΣΙΩΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ)

30. ΤΣΑΚΑΝΙΚΑΣ ΘΩΜΑΣ (ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ)

31. ΤΣΟΓΚΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ (ΚΤΗΜΑΤΙΑΣ)

32. ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)

33. ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΙΚΑ)

34. ΧΑΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ)

35. ΧΑΛΚΙΑ ΑΓΑΠΗ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

36. XΑΛΚΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ)

37. ΨΩΜΑ ΣΟΦΙΑ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ)

ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ


1. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΑΓΡΟΤΗΣ)

2. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΛΕΝΗ (ΟΙΚΙΑΚΑ)

3. BΛΑΧΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

4. ΒΟΡΔΩΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)

5. ΒΟΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ)

6. ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

7. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)

8. ΓΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ)

9. ΓΚΑΝΕ-ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΡΙΑ)

10. ΓΟΥΣΙΑ ΛΑΜΠΡΙΝΗ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ)

11. ΔΑΡΓΩΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ (ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ)

12. ΔΙΓΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

13. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΗΛΙΑΣ (ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΗΣ)

14. HΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΑΝΕΡΓΗ)

15. ZEΡΒΑ -ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ (ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ)

16. ΚΑΡΑΚΟΥΣΗ ΙΩΑΝΝΑ (ΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΚΟΥ)

17. ΚΑΡΑΜΠΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ) (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

18. ΚΑΡΑΤΣΙΩΛΗ ΧΑΒΕΛΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

19. ΚΑΡΙΝΟΣ ΗΛΙΑΣ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ)

20. ΚΑΣΣΕΛΟΥΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ)

21. ΚΑΤΣΙΜΠΡΑ ΣΟΦΙΑ (ΑΓΡΟΤΙΣΣΑ)

22. ΚΟΚΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

23. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ)

24. KONTΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ) (ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΤΕΙ)

25. ΚΟΣΜΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (IΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

26. KΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ)

27. ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΣ ΓΑΒΡΙΗΛ (ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΓΙΕΙΝΟΜΙΚΟΥ)

28. ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΔΕΗ)

29. ΜΟΣΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ)

30. ΜΠΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)

31. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ (ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΑ)

32. ΠΑΝΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ (ΙΔΩΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ)

33. ΠΑΠΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ)

34. ΠΑΤΡΑ – ΣΙΩΖΟΥ ΘΕΑΦΑΝΩ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΡΓΩΝ ΥΠΟΔΟΜΗΣ)

35. ΠΑΤΡΟΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΑΓΡΟΤΗΣ)

36. ΡΙΖΟΥ ΚΙΚΗ (ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟΣ)

37. ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ)

38. ΣΙΟΓΚΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ (ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ)

39. ΤΑΣΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ)

40. ΤΖΟΥΡΜΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ)

41. TZΟΥΡΜΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΝΟΣΗΛΕΥΤΗΣ)

42. TΣΑΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΑΛΙΕΑΣ)

43. ΤΡΙΑΝΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ)

44. ΤΣΑΜΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ)

45. ΧΑΛΚΙΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ (ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΥΚΕΩΝ)

46. ΧΕΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΑΕΕ)

Στηρίζουμε ως συνδυασμός στην κοινότητα Σελλάδων την ανεξάρτητη ένωση Σελλαδιτών που αποτελείται από τους:


1. Καραγιάννης Θεόδωρος, Αστυνομικός

2. Κουτσοκέρα- Λαχανά Γεωργία, Καθηγήτρια φυσικής αγωγής

3. Τζουβάνος Κωνσταντίνος, Ελεύθερος επαγγελματίας

4. Τζουβάρας Λάμπρος, Αστυνομικός

5. Πετρουλά Παναγιώτα (Νάνου)img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ