Αναρτήθηκε στις:11-04-19 11:36

Υποψήφια με τον Χρ. Τσιρογιάννη η Κατερίνα Κολιού


Βιογραφικό Προφίλ


Ονομάζομαι Κολιού Κατερίνα. Γεννήθηκα στην Άρτα το 1985 και μεγάλωσα αρχικά στην Αθήνα. Γονείς μου είναι η Πέρσα Σμύρη και ο Χρύσανθος Κολιός. Από το 1997 επέστρεψα οικογενειακώς στην Άρτα όπου διαμένω και εργάζομαι μόνιμα εδώ. Είμαι μαμά τριών πανέμορφων αγοριών και ο σύντροφός μου, Ιωάννης Παπαευθυμίου, εργάζεται στον Ιδιωτικό Τομέα σε οικογενειακή επιχείρηση στην Φιλιππιάδα.

Έχω αποφοιτήσει από το Τεχνικό Επαγγελματικό Εκπαιδευτήριο Άρτας και είμαι κάτοχος Πτυχίων Πληροφορικής και Δικτύων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Έχω παρακολουθήσει ειδικά επαγγελματικά σεμινάρια Διοίκησης και Οργάνωσης Επιχειρήσεων και Ηλεκτρονικού Εμπορίου και έχω επαγγελματική πιστοποίηση από την ECDL Hellas ως Εκπαιδευτής Ενηλίκων, CIP Tutor. Έχω πιστοποιηθεί από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Ασφαλιστικός Πράκτορας και είμαι εγγεγραμμένη Ασφαλιστική Πράκτορας στο Εμπορικό Επιμελητήριο Άρτας. Είμαι ιδρυτικό μέλος στον Σύλλογο Μονογονεϊκών Οικογενειών Άρτας και συμμετέχω ενεργά στον Σύλλογο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Άρτας (ΣΜΑΑΡΤΑ) ως μέλος της Ελεγκτικής Επιτροπής του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η επαγγελματική μου σταδιοδρομία έχει ξεκινήσει από πολύ νωρίς μετά την αποφοίτηση μου κυρίως στον Ιδιωτικό Τομέα. Στην Άρτα, μεταξύ άλλων, έχω συνεργαστεί επαγγελματικά ως εκπαιδευτικός με την εταιρία ECDL σε ιδιόκτητο Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Πληροφορικής στο Δήμο Νεοχωρίου, έχω εργαστεί στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών «ΟΜΗΡΟΣ», στην εταιρία Κωτσόβολος στο υποκατάστημα της Άρτας ως Υπεύθυνη Διαχείρισης Προσφορών και μετέπειτα ως Ταμίας.

Τον Ιανουάριο του 2018, μετά από πολυετή πλέον απόκτηση εμπειρίας και γνώσεων αλλά και σε συνεργασία με μεγάλα ιδιωτικά γραφεία, ίδρυσα το Πρώτο Ιδιωτικό Γραφείο Διεκπεραιώσεων και Εξυπηρέτησης Πολιτών στην Ήπειρο με έδρα στην Άρτα, επί της Νικ. Αγγέλου με την επωνυμία «Logistics Arta», έχοντας την θέληση και την ανάγκη να συμβάλλω στον συνάνθρωπο τόσο σε τοπικό αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο, προσφέροντας υπηρεσίες και εξυπηρέτηση σε θέματα σχετικά με τις Δημόσιες Υπηρεσίες, τους Τοπικούς Φορείς, το Α.Σ.Ε.Π. αλλά και τον Ιδιωτικό Τομέα, για τις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές υποθέσεις ιδιωτών και επαγγελματιών.

Στην πορεία μου έως σήμερα, δεν υπήρξα ποτέ ιδιοτελής και αναξιοπρεπής και είναι κανόνας στη ζωή μου και για τα επόμενα χρόνια. Δεν ζήτησα και δεν ωφελήθηκα από κανέναν καθώς έμαθα να ζω με αξίες και να παλεύω για ότι επιθυμώ να κατακτήσω. Έμαθα στην ζωή μου να μάχομαι και να υπερασπίζομαι τόσο τον εαυτό μου όσο και το δίκαιο.

Κατά την καθημερινή επικοινωνία με τους πολίτες, έχω διαπιστώσει, ότι ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αποτελεί καταλυτικό παράγοντα για την ανάπτυξη και τη σωστή λειτουργία της τοπικής κοινωνίας, ανεξάρτητα με το μέγεθος και τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα της περιοχής.

Είναι τιμή μου να στηρίξω τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αρταίων, κύριο Χρήστο Τσιρογιάννη κι αυτό γιατί κυρίως σαν άνθρωπος αλλά και σαν εν ενεργεία Δήμαρχος, λειτουργεί με γνώμονα την ακεραιότητα και την ευθύτητα, επιδιώκοντας έμπρακτα να οδηγήσει την Άρτα σε μια πορεία ανάπτυξης και εξέλιξης.

Θεωρώ λοιπόν ανάγκη και υποχρέωσή μου, αλλά και ευθύνη όλων ενεργών πολιτών, την συμμετοχή στον σχεδιασμό και τις αποφάσεις που αφορούν την πρόοδο και την ποιότητα ζωής της πόλης μας και των όμορων κοινοτήτων γενικότερα. Οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, οφείλουν να είναι το έναυσμα και η αφετηρία για μια νέα, ευέλικτη, καταρτισμένη και δυναμική Δημοτική Αρχή, αλλά και μια ευκαιρία να αφήσουμε πίσω, ότι μέχρι σήμερα μας κρατούσε στάσιμους στο παρελθόν και όπως εμπράκτως αποδεικνύεται από τα έργα και τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει σήμερα ο εν ενεργεία Δήμαρχος Αρταίων, το μέλλον για την πόλη μας θα είναι γεμάτο από επιτυχίες, δημιουργικότητα, με έμφαση στις παραδόσεις και την στήριξη του πρωτογενή τομέα, κάτι που η Άρτα έχει ως κύριο χαρακτηριστικό αλλά κυρίως ως πλούτο κληρονομιάς από γενιά σε γενιά.

Αυτό που μας ενώνει σαν συμπολίτες και αφορά άμεσα τη ζωή μας, δεν είναι μόνο το παρόν αλλά το μέλλον, αυτό το μέλλον που οφείλουμε να εξασφαλίσουμε κι εμείς με τη σειρά μας στα παιδιά μας. Μία νέα Άρτα, μία Άρτα δική μας, με πολίτες ισχυρά ενωμένους. Η στήριξή σας θα είναι για μένα η δύναμη της φωνής και της ψυχής μου, για να μπορούμε με βεβαιότητα να έχουμε ένα καλύτερο αύριο και μια Άρτα που θα αλλάξει τα συνήθη και τα τετριμμένα.

Η ισχύς εν τη ενώσει με Αρτινών Συνεργασία! Η Άρτα αλλάζει!

Η Κατερίνα Χ. Κολιού είναι υποψήφια Τοπική Σύμβουλος Δ.Κ. Άρτας

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ