Αναρτήθηκε στις:14-03-19 12:17

Σχεδιασμός του Arta Scale Model Show 2020


Ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του Arta Scale Model Show 2019 ο σύλλογος προχώρησε στον απολογισμό της εκδήλωσης. Μια εκδήλωση η οποία άφησε άριστες εντυπώσεις στους συμμετέχοντες και στο κοινό που παραβρέθηκε στο χώρο του Επιμελητηρίου.

Βάση των αριθμών (εκθεμάτων και συμμετεχόντων), της υψηλής προσέλευσης επισκεπτών και την απόκτηση διεθνούς χαρακτήρα από το ξεκίνημα του, το Arta Scale Model Show 2019 ξεπέρασε τις αρχικές εκτιμήσεις και προσδοκίες που είχαν τεθεί από το ΔΣ του συλλόγου.

Έχοντας ως οδηγό τον επιτυχημένο σχεδιασμό της πρώτης εκδήλωσης, και εφόσον διορθωθούν κάποιες τεχνικές παραλήψεις που εντοπίστηκαν κατά τον απολογισμό, η Λέσχη Μοντελιστών Άρτας, ξεκινά σιγά σιγά τον σχεδιασμό του Arta Scale Model Show 2020 έχοντας ως πρωταρχικούς στόχους:

1) Την αύξηση των συμμετοχών

2) Την αύξηση του αριθμού συλλόγων του εξωτερικού που θα παρευρεθούν στην πόλη μας το 2020

Με σκοπό, το Arta Scale Model Show να καθιερωθεί ως μια από τις καλύτερες εκδηλώσεις μοντελισμού στην Ελλάδα.

Γι αυτό το λόγο, η Λέσχη Μοντελιστών Άρτας, απευθύνει πρόσκληση, σε όλα τα τοπικά Μ.Μ.Ε (Τηλεόραση, Ραδιόφωνο, Εφημερίδες καθώς και Ειδησεογραφικά site) για την εύρεση χορηγών επικοινωνίας και αναζήτησης ενός εκπροσώπου από το κάθε μέσο που θα βοηθήσει στην προώθηση και προβολή της επερχόμενης έκθεσης.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε μέσω email στο scalemodelclubarta@gmail.com είτε τηλεφωνικά στο: 6949114911 Μάτος Γεώργιος.

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ