Αναρτήθηκε στις:08-01-19 14:26

Υποψήφιος με τον συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» ο Αντώνης Καραμπίνας


Τα φαινόμενα διαφθοράς και αναξιοκρατίας, που συχνά κάνουν την εμφάνισή τους στην κεντρική πολιτική σκηνή, έχουν οδηγήσει σταδιακά στην απομάκρυνση των νέων από τον συγκεκριμένο χώρο και στη δημιουργία ενός κλίματος αποστροφής και απέχθειας. Δεν αντιλαμβανόμαστε, όμως, ότι η αδιαφορία και η αποχή από τα κοινά τελικά οδηγεί σε αυτό που χαρακτηριστικά είχε πει ο Πλάτωνας: «Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου».

Σε μια εποχή, λοιπόν, που κυριαρχεί το γκρίζο και η λογική της ηττοπάθειας, η προοπτική της αλλαγής είναι ξεκάθαρα στη δική μας διάθεση και θέληση να αγωνιστούμε. Οφείλουμε να αποφασίσουμε αν θα αποτελέσουμε τους κοινωνικούς και πολιτικούς αποχωρητές, ή αντίθετα τους συνδιαμορφωτές της ζωής της κοινωνίας μας. Έχουμε χρέος να αποφασίσουμε αν επιθυμούμε να γίνουμε η αλλαγή που επιζητούμε και έχει ανάγκη η κοινωνία ή αν θα επιλέξουμε τη στασιμότητα, που θα οδηγήσει στην παγίωση μιας νοσηρής κατάστασης, χωρίς καμία προσδοκία για εξέλιξη και πρόοδο της κοινωνίας.

Έχοντας, λοιπόν, πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνω απέναντι στον τόπο μου, τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα, σπούδασα, και εργάζομαι, την ΆΡΤΑ μας και, κυρίως, απέναντι στους νέους της περιοχής μας, θα επιθυμούσα να μοιραστώ μαζί σας την απόφασή μου να κατέλθω στον στίβο της πολιτικής, αυτόν της Αυτοδιοίκησης Α' Βαθμού.

Αποδέχθηκα την πρόταση του κ.Τσιρογιάννη και Δημάρχου Αρταίων, επικεφαλή του συνδυασμού «Αρτινών Συνεργασία» να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο ως υποψήφιο Τοπικό Σύμβουλο για τη Δημοτική Kοινότητα Αρταίων και τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Ξεκινάω, λοιπόν, από αύριο έναν πολύ ωραίο προεκλογικό αγώνα, με διάθεση και όρεξη για δουλειά. Γι' αυτό σας καλώ να γίνετε κοινωνοί της προσπάθειάς μου αυτής με στόχο της απελευθέρωση της καταπιεσμένης δυναμικής που διαθέτει η πόλη μας, ώστε να πάμε την ΑΡΤΑ μας ακόμη πιο ψηλά.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς και καμία. Έχουμε ανάγκη από όλους και είμαστε όλοι απαραίτητοι. ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ. ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΑ ΜΑΣ.

Καραμπίνας Σ. Αντώνιος

Πρόεδρος Ο.Ν.ΝΕ.Δ Άρτας

Απόφοιτος, Τεχνολογίας Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών, Τ.Ε.Ι. ΗΠΕΙΡΟΥ

Μεταπτυχιακός Φοιτητής, Μηχανικών Η/Υ και Δικτύων, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ