Αναρτήθηκε στις:30-11-18 17:34

Με μεγάλη επιτυχία το διήμερο εκδηλώσεων με Γιαννάκη-Σκουντή και διοργανωτή τη Δόξα Άρτας BC


Με πολύ μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το διήμερο εκδηλώσεων που διοργάνωσε η ΔΟΞΑ Άρτας BC σε συνεργασία με το Μ/Φ Σύλλογο Άρτης «Ο Σκουφάς», τις εκδόσεις «Ελληνοεκδοτική», τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Άρτας καθώς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού σχολείου Άρτας, στην αίθουσα του «Σκουφά».

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο κόσμος που γέμισε την αίθουσα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την παρουσίαση του βιβλίου «Είμαστε πια πρωταθλητές» του καταξιωμένου δημοσιογράφου - συγγραφέα Βασίλη Σκουντή. Το βιβλίο περιγράφει με μοναδικό τρόπο τις μαγικές εκείνες μέρες του Eurobasket του '87 που έβγαλαν όλους τους Έλληνες στους δρόμους.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε και ο αρχηγός εκείνης της ομάδας, ο δράκος του ελληνικού μπάσκετ, ο συνδετικός κρίκος της τεράστιας εκείνης επιτυχίας με αυτές του 2005 και 2006, Παναγιώτης Γιαννάκης. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης αναφέρθηκε στο πως έζησε εκείνες τις μέρες, μετέφερε το κλίμα που υπήρχε μέσα στην ομάδα αλλά ταυτόχρονα έδωσε την ευκαιρία στους μεγαλύτερους να γυρίσουν το χρόνο πίσω και στους μικρότερους να πάρουν μια γεύση από το έπος του '87.

Το πρωί της Πέμπτης, οι μαθητές των δημοτικών σχολείων της Άρτας, είχαν την ευκαιρία (στην ημερίδα που οργανώθηκε με θέμα «Αθλητισμός-Παιδεία-Υγεία») να ακούσουν τον Παναγιώτη Γιαννάκη και το Βασίλη Σκουντή, να τους κάνουν διάφορες ερωτήσεις αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Συλλόγου Δόξα Άρτας BC, θέλει να ευχαριστήσει τον Παναγιώτη Γιαννάκη και το Βασίλη Σκουντή που δέχθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόσκληση, τον Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά και τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Άρτας Βαγγέλη Χαρμπή που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, τη δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Αγγελή για τον άψογο συντονισμό της εκδήλωσης, καθώς και την Ψαροταβέρνα «Ο ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ» για το υπέροχο τραπέζι που ετοίμασε προς τιμήν των καλεσμένων.

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ