Αναρτήθηκε στις:15-11-18 13:40

Δήμος Αρταίων: Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γεωργίου Αθανασούλα


Συνδημότισσες και Συνδημότες, αγαπητοί φίλοι

Με την προτροπή ενεργών πολιτών του μεγάλου Δήμου Αρταίων αποφασίσαμε την δημιουργία δημοτικής παράταξης με την όποια θα κατέλθουμε στις επόμενες δημοτικές εκλογές που θα διεξαχθούν τον Μάιο του έτους 2019.

Για όλους εσάς που μοιράζεστε μαζί μου την αγωνία και τον ενδιαφέρον για το μέλλον του Τόπου μας, για το καλύτερο αύριο της πόλης μας, των οικογενειών μας, των παιδιών μας με σεβασμό και εμπιστοσύνη στην κρίση σας, σας γνωρίζω την απόφασή μου να αγωνιστώ και να διεκδικήσω καλύτερες και περισσότερες προοπτικές για τον Δήμο μας

Μαζί με αξιόλογους συνεργάτες θα συμπορευτώ σε αυτή την προσπάθεια, έτσι ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες ανάπτυξης στην περιοχή μας, να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα που σκιάζουν την εικόνα της πόλης μας και να αναδείξουμε την περιοχή μας όσο πιο δυναμικά γίνεται.

Στην προσπάθεια μας αυτή καλούμε σε συμπόρευση όλους τους πολίτες του δήμου μας.

Απευθύνουμε κάλεσμα προς τις δημοκρατικές δυνάμεις σε κοινό αγώνα και κοινή προσπάθεια για την ανατροπή της σημερινής δημοτικής Αρχής.

Σύντομα, θα έχουμε την ευκαιρία να συναντηθούμε όλοι μαζί, ώστε να σας παρουσιάσουμε επίσημα τον Συνδυασμό μας και να σας γνωρίσουμε αναλυτικά το πρόγραμμά μας, με σεβασμό στις απόψεις και τις ανάγκες σας για τον Δήμο μας.


Με τιμή

Γεώργιος Αθανασούλας

Υποψήφιος δήμαρχος Δήμου Αρταίων




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ







img