Αναρτήθηκε στις:13-11-18 12:01

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» στην Αίθουσα του «ΣΚΟΥΦΑ»


Η παιδική σκηνή του ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ συμπληρώνει φέτος στο χώρο του παιδικού θεάματος 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας. Συνεργάτες της όλα αυτά τα χρόνια κορυφαίοι αλλά και σημαντικοί άνθρωποι του χώρου δημιούργησαν μεγάλες παραστάσεις και σημαντικές δουλειές.

Έτσι και φέτος! Το κορυφαίο αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας με τις περισσότερες πωλήσεις βιβλίων από οποιοδήποτε άλλο έργο έχει θέση στο φιλόδοξο όνειρο μας για τη νέα σχολική χρονιά.

"Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ" είναι ένα υπέροχο δημιούργημα - ένα έργο σταθμός στην παγκόσμια παιδική λογοτεχνία, γέννημα της φαντασίας του συγγραφέα.

Απλός και λιτός, σωστός στη σκέψη του βάζει σε αμηχανία τον πιλότο, όταν τον συνάντησε στην έρημο της σκέψης του, απογυμνωμένο από την ορθή σκέψη και την έλλειψη δυναμικής, να επιδιορθώνει το αεροπλάνο, για να συνεχίσει το ταξίδι του στο κόσμο των αισθήσεων και της πραγματικότητας.

Ταξιδεύει σε διάφορα αστέρια, άλλα μεγάλα άλλα μικρά, τόσο μικρά που ο κάτοικος τους μόλις χωρούσε και το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν αν συνομιλεί μαζί τους και τους προτείνει λύσεις στα προβλήματα τους.

Το έργο τελειώνει με την υπόδειξη του Πιλότου (συγγραφέα) πως ο Μικρός Πρίγκιπας υπάρχει κοντά μας, φτάνει να τον αποδεχτούμε και θα μας οδηγήσει στο φωτεινό μονοπάτι της ζωής.

Αρκεί να τον δούμε με τα μάτια της καρδιάς!

Αρκεί να τον γνωρίσουμε!

Αρκεί να καταλάβουμε πως ο Μικρός Πρίγκιπας υπάρχει μέσα μας!!!

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του "ΣΚΟΥΦΑ" στην Άρτα την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 και ώρες: 5:15 μ.μ & 7:30μ.μ.


Προπώληση 8€ - Ταμείο 10€

Προπώληση: Βιβλιοπωλείο "ΙΑΜΒΟΣ"

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ