Αναρτήθηκε στις:08-11-18 13:50

Εργατικό Κέντρο Άρτας: Μην είναι τάχα τα βουνά, μην είναι τάχα οι κάμποι;


Είναι η ΓΣΕΕ των λακέδων της κυβέρνησης και των βιομηχάνων, που τιμώντας τις «αγωνιστικές» παραδόσεις των αστικών κυβερνήσεων και των βιομηχάνων καλεί την αστυνομία και την κυβέρνηση να προστατέψει τους εργατοπατέρες από την «απειλή» των εργατικών διεκδικήσεων, από την «απειλή» να χάσει τον έλεγχο στο εργατικό κίνημα και προειδοποιεί τους πάντες να πάρουν θέση ενάντια στο ταξικό εργατικό κίνημα, ενάντια στις απεργιακές κινητοποιήσεις, ενάντια στις εργατικές διεκδικήσεις.

ΟΧΙ! Μέχρι στιγμής δεν κάλεσε το Στρατό, ούτε την Αεροπορία. Για το Ναυτικό δεν παίρνουμε και όρκο, γιατί είπε να κάνει το συνέδριο της εντελώς «εργατικά» προς την Καλαμάτα μεριά, «φτωχικά» όπως πάντα, σε προστατευόμενες σουίτες πολυτελείας, ώστε αν πατήσει κανένας εργάτης, να τη λασπώσει, να φωνάξει τα ΟΥΚ και να τον πάνε μέσα για φθορά ξένης περιουσίας.

Από τέτοιους προστάτες της νύχτας (πιο καλλιτεχνικά security) που φέρνει η βαρβαρότητα του κεφαλαίου, το εργατικό κίνημα έχει γνωρίσει πολλούς στην πολύχρονη ιστορία του που στο όνομα της δημοκρατίας, απειλούσαν για την αποκατάσταση της τάξης με κριτήριο τα συμφέροντα των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των επιχειρηματιών και καλούσαν τις κατασταλτικές δυνάμεις να αναλάβουν δράση.

Ο κοινός παρανομαστής, που φέρνει δυνάμεις καταστολής έξω από τα εργοτάξια, από τις βιομηχανίες, στα λιμάνια, με απαίτηση του κεφαλαίου, ενάντια σε απεργίες και τους εργατοπατέρες να ζητάνε αστυνομική προστασία, είναι ο ίδιος: Να αντιμετωπιστεί, να εμποδιστεί, με οποιονδήποτε τρόπο, κάθε φωνή αμφισβήτησης και αγώνα ενάντια στη βαρβαρότητα του κεφαλαίου.


Δεν θα τους περάσει!!

Οι εργαζόμενοι και αυτή τη φορά με τα συνδικάτα τους, τη ταξική γραμμή πάλης τους, θα τους δώσουν την απάντηση που τους αξίζει.


Η Διοίκηση του Ε.Κ. Άρτας

img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ