Αναρτήθηκε στις:07-11-18 12:18

Συγκρότηση σε Σώμα του Δ.Σ. της Ε.Φ.Ε.Ε. Άρτας-Φιλιππιάδας


Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Άρτας Φιλιππιάδας (Ε.Φ.Ε.Ε.Α.Φ.), σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών της Πέμπτης 18/10/2018.

Η κατανομή αξιωμάτων αποφασίστηκε ομόφωνα και το Δ.Σ. απαρτίζεται ως εξής:

Πρόεδρος: Θεοδόσης Γεώργιος

Αντιπρόεδρος: Κονταξή Μαρία

Γραμματέας: Καραπέτσης Εύδοξος

Ταμίας: Κωστούλας Χρήστος

Μέλος: Χουλιάρας Χρήστος

Αν. Μέλος: Αναγνώστου Ευαγγελία

Αν. Μέλος: Τσαούσης Ιωάννης


Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι κάτωθι:

Παπαδημητρίου Βασίλειος

Τσιγαρίδας Άρης

Ψιλόπουλος Θωμάς


Αντιπρόσωποι για την Ομοσπονδία εκλέχθηκαν τέσσερις (4) (αλφαβητικά):

Αναγνώστου Ευαγγελία

Θεοδόσης Γεώργιος

Καραπέτσης Εύδοξος

Κλάγκου Παναγιώτα


Αναπληρωματικά Μέλη:

Χουλιάρας Χρήστος

Κονταξή Μαρία


Μήνυμα Προέδρου ΕΦΕΕΑΦ Γ. Θεοδόση για την επανεκλογή του

Με αφορμή τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στην Ένωση Φοροτεχνικών Ελευθερών Επαγγελματιών Άρτας-Φιλιπάδας (ΕΦΕΕΑΦ) στις 18/10/2018, και το αποτέλεσμα αυτών θέλω δημόσια να ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους φίλους συναδέλφους τόσο του Νομού Άρτας όσο και αυτούς της ευρύτερης περιοχής της Φιλιππίαδας για τη τιμή που μου έκαναν να τους εκπροσωπώ ως Πρόεδρος της Ένωσης για τρίτη συνεχόμενη θητεία.

Εν μέσο μιας πρωτόγνωρης για το τόπο κρίσης, και με τεράστιες αλλαγές στο επάγγελμά μας καταφέραμε ως ΔΣ να αναδείξουμε την ΕΦΕΕΑΦ σε ένα άξιο εκπρόσωπο του κλάδου των Λογιστών –Φοροτεχνικών τοπικά και πανελλαδικά. Καταφέραμε μια μικρή ουσιαστικά Ένωση να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών ΠΟΦΕΕ.

Με τη πολύτιμη συμβολή όλων των συναδέλφων καταφέραμε όλα όσα έγιναν αυτά τα χρόνια στην ΕΦΕΕΑΦ και στον κλάδο μας. Στη επόμενη τριετία θα πρέπει να επαναπροσδιορίσουμε το ρόλο και τον τρόπο δράσης της ΕΦΕΕΑΦ. Στόχος μας είναι η αύξηση της δύναμής της με προσέκλυση νέων μελών και ενεργοποίηση των παλαιών συναδέλφων. Το νέο ΔΣ θα πρέπει να συνεχίσει αταλάντευτα την ουσιαστική συνεργασία και την ενεργό συμμετοχή στο διάλογο με τους υπόλοιπους κοινωνικούς εταίρους και την πολιτεία για την καλυτέρευση των συνθηκών και του πλαισίου που πρέπει να ασκείται το έργο των Λογιστών–Ελευθέρων Επαγγελματιών, προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα. Άλλωστε η χώρα εισέρχεται σε μια νέα εποχή και όλοι ελπίζουμε να επιτευχθεί η πολυπόθητη βιώσιμη ανάπτυξη.

Θέλω να γνωρίζεται όλοι σας ότι θα προσφέρω όλες τις δυνάμεις μου αλλά και τις εμπειρίες μου, έτσι ώστε όλοι μαζί με αγώνα να επιτύχουμε τους στόχους της ΕΦΕΕΑΦ και της ΠΟΦΕΕ.




img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ









img